Ege Postası
Geri

Çocuklar, yelken sporu ile tanıştı

Foça Belediyesi ve Foça Windsurf & Yelken Kulübü işbirliği ile “Çocuk ve Yelken’’ isimli kurs düzenlendi. Başkan Gürbüz'den 'Eğitim' vurgusu
Çocuklar, yelken sporu ile tanıştı
Haberler / Yerel Yönetimler
6 Eylül 2019 Cuma 09:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

2-5 Eylül 2019 tarihlerinde düzenlenen projeye katılan 11 çocuğa, rüzgâr sörfü ve deniz kanosu öğretmenin yanı sıra doğayı koruma ve çevre bilinci aşılandı. Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, Foça Windsurf & Yelken Kulübü Başkanı-Beden Eğitimi Öğretmeni Ercan Safran’a ve projeye destek verenlere teşekkür etti.

Başkan Fatih Gürbüz; ‘‘Ekonomik ve sosyal açıdan her zaman deniz sporu yapmaya imkânı bulunmayan öğrencilerimize ulaşıp, temel becerileri edinmelerini sağladık. Sonuçlar çok sevindirici. Çocuklar için, eğitim çalışmaları ve işbirliği yapmayı sürdüreceğiz.’’dedi.

“Çocuk ve Yelken’’ projesine, Foça Kaymakamlığı, Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Liman Başkanlığı, Turizm Müdürlüğü, Foça Turizmciler, Yatırımcılar ve Esnaf Derneği ve Leon Otel katkıda bulundu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası