Ege Postası
Geri

Çocuklarda çevre bilinci oluşturacak kitapların dağıtımı başladı

Adapazarı Belediyesi'nin çocuklarda çevre ve kentlilik bilinci oluşturmak için başlattığı 'Güzel Adamız İçin Kentlilik ve Çevre Bilinci Oluşturma Eğitim Projesi' kapsamında bastırılan kitaplar, öğrencilere dağıtılmaya başlandı....
Çocuklarda çevre bilinci oluşturacak kitapların dağıtımı başladı
Haberler / Genel
17 Nisan 2013 Çarşamba 17:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Adapazarı Belediyesi'nin çocuklarda çevre ve kentlilik bilinci oluşturmak için başlattığı 'Güzel Adamız İçin Kentlilik ve Çevre Bilinci Oluşturma Eğitim Projesi' kapsamında bastırılan kitaplar, öğrencilere dağıtılmaya başlandı.

        Çocuklara çevre ve kentlilik bilinci çizgi film karakterleriyle anlatılacak. Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, proje kapsamında Atatürk İlköğretim Okulu'nda anaokulu, 3, 4 ve 7’nci sınıflara yönelik hazırlanan kitapları dağıttı.

        Yapılan hizmetlerin uzun süre olması için bu projeyi çok önemsediğini kaydeden Dişli, okul yönetimlerinin de projeye destek vermesinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Çocuklardan dağıtılan kitapları mutlaka okumalarını isteyen Başkan Dişli, “Bu kitapta sizlere mesaj var. Sizin kitapta gördükleriniz çok önemli. O yüzden mutlaka kitabı güzelce okumanızı istiyorum. Şehirde hizmetler sizin için yapılıyor. Bakın bakalım sizin arzu ettiğiniz şekilde oluyor m? Sizin için Ada Kedi’ye ait sosyal medyada facebook ve twitter adresi açtık. Ada Kedi’yi oradan da takip ederek kendi fotoğraflarınızı bu adreslerde görebilirsiniz.” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası