Ege Postası
Geri

Codex firmasına genel bir bakış

Son zamanların en çok konuşulan yazılım şirketlerinden biri olan Codex, kurumsal yazılım çözümleri üretmek için yola çıkan ve deneyimli bir ekipten oluşan markalardan biridir. Yüzlerce müşteri ile onlarca sektörde isteklere yanıt vermek amacıyla alanında en iyi olan bilgisayar ve yazılım mühendisleri ile birlikte çalışan bu şirketin resmi sitesine giriş yaparak hizmetlere anında erişebilirsiniz.
Codex firmasına genel bir bakış
Haberler / Ekonomi
25 Aralık 2018 Salı 15:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yazılım üretimi, günümüzde hem teknolojiye hem de ekonomiye yön veren hatta pek çok sektörde ön plana çıkan çok ciddi bir gelişim konusudur. Bu alanda ilerleyen ülkeler ve kurumlar dünyanın en zengin ve en önde gelen şirketleri olarak karşımıza çıkmaktadır. Bunun nedeni de günümüzde teknolojinin etkisinin yansımaz şekilde güçlü olması ve özellikle pek çok sektörde işlemlerin daha düzenli ve profesyonel yapılmasını sağlamak amacıyla yazılımlara ihtiyaç duyulmasıdır. Bu programları üretecek olan kişiler de yazılım kurumlarıdır. Ancak bunların en iyi olanını seçmek için sektörde bir araştırma yapmak gerekir. Hazır paketler yerine özel paketler geliştiren ve böylece sadece şirketinize has olan üretimler sunan Codex, pek çok alanda ve sektörde yeni nesil kodlamalar ve üretimlere uygun olarak yazılımlar hazırlıyor.

Üretim aşamasında çok ciddi bir plan, proje ve analiz safhasının gerekliliğini bilen ve deneyimli personeli ile her türlü sektörde var olan bu yazılım firmasının içeriklerine daha detaylı bir şekilde göz atalım

Windows, Web ve Mobil Uygulamaları

İzmir Yazılım Firmaları Yazılımları, tek bir araç üzerinde düşünmek artık yeterli değil. Bu kodlamaların her alanda sınırsız bir şekilde yapılması ya da bunu gerçekleştirmek için çalışmalarda bulunmak her zaman önemli bir nokta olarak karşımıza çıkıyor.

Bu marka sayesinde öncelikle web yazılımı konusunda yardımlar alabiliyorsunuz. Bir internet sitesi sahibi iseniz ya da şirketinize bir internet sitesi yapmak istiyorsanız, kurumsal bir çerçeve içerisinde mutlaka profesyonel bir yardımla hazırlanan bir siteye sahip olmanız gerekiyor. Bunun için de web yazılımlarına devam eden şirket, .Net Framework başta olmak üzere Asp. Net, MVC ve HTML5 teknolojilerini son güncellemeleri ve güvenlik zaaflarının kapatılan halleriyle kullanıyor. Böylece internet siteniz hem kurumsal hem de çoklu alanda hizmet verebilecek bir kapasiteye ulaşıyor.

Kurumsal şirketlerin sahip olması gereken en önemli noktalardan biri de masaüstü yazılım sistemleri olabilir. Özellikle büyük şirketlerin stok kontrolü, maliyet analizi, personel performansları, birimler arasındaki bağlantı gibi noktaları sağlaması amacıyla masaüstü üzerinde yer bilgisayar içerisinde yüklü olan bir yazılıma gereksinim duyabiliyor. Bunun için de C# başta olmak üzer WPF ve Console teknolojileri ve programları uygulanıyor.

Mobil yazılımlarda ise iPhone ve iPad başta olmak üzere X Code ve Visual Studio gibi yazılımlar kullanılıyor. Bu süreçte Codex markasından yardım alabiliyorsunuz.

Analiz ve Geliştirme Süreçleri

Bir yazılımı ortaya koymadan önce mutlaka kendi alanında en iyi olan uzmanlarla birlikte analiz ve değerlendirme süreçlerinden geçmek gerekiyor. Bunun için ilk olarak projelerin hazır mı yoksa özel mi olduğuna bakmak gerekiyor. Özel paketler içerisinde kişilerin kendi isteklerine göre birimler oluşturuluyor. Bunun için de iyi bir analiz ekibinin oluşması gerekiyor. Yazılım projesinin temelinin doğru belirlenmesi demek o programda daha az hatanın olması demektir. Bunun için de uzun bir analiz dönemi bilimsel verilerle ortaya çıkar.

Geliştirme aşamasında modern yöntemler kullanılır. Codex tarafından ortaya çıkarılan bu işlemlerde Agile ve Scrum teknikleri kullanılmaktadır. Ayrıca profesyonel destek ekibi de sizlere bu alanda yardımcı olarak sorunlarınızı giderir.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası