Ege Postası
Geri

Çöpe atılan bebeğe Başkan Tatı sahip çıktı

21 Aralık Kıyamet Günü olarak beklenen günde sabah 05.00 sularında hayata gelen kimliği belirsiz erkek bebek gözlerini çöp kutusunda açtı. Vatandaşlarca kıyamet bebeği olarak adlandırılan küçük bebek şimdi hayata tutunmaya çalışıyor
Çöpe atılan bebeğe Başkan Tatı sahip çıktı
Haberler / 3. Sayfa
21 Aralık 2012 Cuma 17:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

“Kıyamet Günü” bebeği hayata tutunuyor

İZMİR - Buca Belediyesi Temizlik İşleri görevlilerinin dikkatli çalışmaları sayesinde hayata tutunan bebek, Buca Dumlupınar mahallesi, 86 sokak ile 82 sokak arasındaki köşede sabah saat 08.00’de çöp kutusunda bulundu.
Temizlik İşleri görevlileri çöp konteynırının kapağını açtığında yarı çıplak ve kanlar içersinde duran bebeği görünce şoke oldu.
Hızlı bir şekilde bebeği sağlık ekiplerine teslim eden görevliler yaşanlara inanamadılar. Buca Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde tedavi altına alınan minik yavruya Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı sahip çıktı. Yaşanları duyan Başkan Ercan Tatı, hastaneye hareket ederek daha henüz bir günlük bile olmayan erkek çocuğunun sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Kuvözde yatan bebeği gören  Ercan Tatı, dünyanın sonunun geldiğini söyleyenlere inat bir canın yaşama savaşına tanık olmasında dolayı duygulu anlar yaşadığını söyledi.
Buca Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Baş Hekimi Ahmet Bekerecioğlu ile birlikte erkek bebeğin hayata dönüşünü izleyen Başkan Ercan Tatı, küçük yavrunun ne ihtiyacı olursa kendisine söylemesi hususuna değindi. Tatı, “Uzun zamandır kamuoyunda ve belli çevrelerde 21 Aralık’ın kıyamet Günü olacağını ve dünyanın sonu geleceği söyleniyordu. Buna inanan vatandaşlarımız evlerini terk etmişlerdi. Ama şunu görüyoruz ki 21 Aralık sabahı hayata gözlerini açan bir bebek soğuk bir çöp kutusu içerisinde hayata tutunmaya çalışıyor. 21 Aralık Kıyamet Günü değil bir canın yaşama günüdür. Yavrumuzun yanındayız. Hep birlikte onu yaşatacağız” dedi.  Başhekim Bekerecioğlu ise bebeğin yoğun bakımda olduğunu belirtti, “Bebeğimizin yaşama tutunması için özenli biçimde çalışıyoruz” dedi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası