Ege Postası
Geri

Çöpten topladığı şişelere sahte alkol doldurup satmış

İzmir'in Ödemiş ilçesinde polisin düzenlediği sahte içki operasyonunda 1 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelinin ikametinde çok sayıda sahte alkol şişesi ele geçirilirken, emniyetteki sorgusunda sahte içkileri çöpten topladığı şişelere doldurup sattığı ortaya çıktı.
Çöpten topladığı şişelere sahte alkol doldurup satmış
Haberler / 3. Sayfa
9 Haziran 2021 Çarşamba 13:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği ekipleri, ilçedeki bir ikamette sahte alkol üretimi ve satışı yapıldığı bilgisi üzerine çalışma başlattı. Polisin adrese düzenlediği operasyonda, pet ve cam şişeler içerisinde toplam 150 litre sahte içki, çok sayıda şişe mantarı ve sahte alkol üretmede kullanılan malzemeler ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan A.Ç. isimli şüphelinin emniyetteki sorgusunda, ürettiği sahte içkileri çöpten topladığı şişelere doldurup satışa sunduğunu söylediği öğrenildi. Şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor. (İHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası