Ege Postası
Geri

Çorumlular, Başkan Yaşar’ı ziyaret etti

Çorum Dernekleri Federasyonu Başkan Yardımcısı Ali Adak ve Yönetim Kurulu üyeleri, Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı makamında ziyaret etti. Adak, Çorum Dernekleri Federasyonu adına Başkan Yaşar’a bir tablo hediye etti.        Başkan...
Çorumlular, Başkan Yaşar’ı ziyaret etti
Haberler / Genel
19 Temmuz 2013 Cuma 11:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çorum Dernekleri Federasyonu Başkan Yardımcısı Ali Adak ve Yönetim Kurulu üyeleri, Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı makamında ziyaret etti. Adak, Çorum Dernekleri Federasyonu adına Başkan Yaşar’a bir tablo hediye etti.

        Başkan Yaşar'ın yaptığı çalışmalarından memnun olduklarını belirten dernek yöneticileri, Yaşar'ı Çorumlular adına düzenleyecekleri iftar yemeğine davet etti.

        Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ise Anadolu insanının gelenek ve göreneklerine her zaman önem verdiğini kaydetti. Yaşar, "Demokratik toplumlarda sivil toplum kuruluşları ve dernekler önemli bir rol oynarlar. Vatandaşların gelenek göreneklerini yaşaması için bu tür sivil kuruluşlar her zaman gereklidir. Biz de bu kuruluşlara ayrım yapmadan imkanlarımız ölçüsünde destek olmaya gayret ediyoruz." dedi.

        Çorumlulara ve derneğe verdiği desteklerden dolayı Yaşar’a teşekkürlerini sunan Adak, Sultan 3. Murat Han Tuğrası işlemeli el yapımı tabloyu takdim etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası