Ege Postası
Geri

Cübbeli Ahmet'ten Erdoğan'ın Sisi'yle görüşmesine ilginç yaklaşım

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçmiş yıllarda 'Katil, darbeci' dediği Mısır Cumhurbaşkanı Sisi ile geçen günlerde Ankara'da bir araya geldi. Sisi'nin 12 yıl sonra Türkiye'ye gelmesi bir numaralı gündem olurken kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü ise bu görüşmeyi Erdoğan'ın balık burcu olmasına bağladı.
Cübbeli Ahmet'ten Erdoğan'ın Sisi'yle görüşmesine ilginç yaklaşım
Haberler / Güncel
6 Eylül 2024 Cuma 14:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçmiş yıllarda yaptığı her açıklamada ve miting meydanlarından Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi'yi 'Katil, darbeci, zalim' olarak nitelendirdi. Öyle ki, 2019'da aynı masada bulunmamak için BM Genel Kurulu'ndaki yemeğe katılmayan Erdoğan, Mısır ile normalleşme adımları atmaya başladı.

Mısır Cumhurbaşkanı Sisi, normalleşme adımları için 12 yıl sonra Türkiye'ye geldi. İki ülke arasında 17 anlaşma imzalandı.

"BALIK BURCU OLMASI SEBEBİYLE"

Erdoğan ve Sisi'nin bir araya gelmesi bir numaralı gündem oldu. Görüşemeye farklı tepkiler gelirken en dikkat çeken ise kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün 'burç' yorumu oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın balık burcu olduğunu hatırlatan Cübbeli Ahmet, bu görüşmeyi "Erdoğan'ın hisli biri olması"na bağladı.

 

Cübbeli Ahmet'ten Erdoğan-Sisi görüşmesine dair 'ilginç' yaklaşım şöyle:

"Tayyip beyin Sisi ile görüşmesine çok memnun oldum. Devletin menfaati söz konusu' diyen Cübbeli dikkat çeken açıklamalarda bulundu ve 'Kendisi biraz hissi biridir. Balık burcu olması sebebiyle... Yaptığı bazı açıklamalar oldu. Bu açıklamalar sebebiyle görüşmemeler de oldu. Ancak, devlet başka hükümetler başkadır." (HALK)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası