Ege Postası
Geri

Çukur eylemlerinin planlayıcıları MİT operasyonuyla etkisiz!

MİT'in Irak'ın kuzeyindeki operasyonuyla 2015'teki çukur eylemlerinin planlayıcılarından PKK/KCK'lı terörist Renas Ermeğan ile Nevzat Durmuş etkisiz hale getirildi.
Çukur eylemlerinin planlayıcıları MİT operasyonuyla etkisiz!
Haberler / Dünya
1 Aralık 2021 Çarşamba 13:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Milli İstihbarat Teşkilatı'nın, Irak’ın kuzeyinde gerçekleştirdiği operasyonla PKK/KCK’lı iki terörist etkisiz hale getirildi.

Teröristlerin, PKK/KCK’nın şehir yapılanması olan YPS mensupları Gelhat kod Renas Ermeğan ve Merhas kod Nevzat Durmuş olduğu tespit edildi.

ŞEHİTLERİN KANI YERDE KALMADI

Nokta atışı ile etkisiz hale getirilen Renas Ermeğan, 2015’te Şırnak/Cizre ve Silopi’de gerçekleştirilen çukur/barikat eylemlerinde, güvenlik güçlerine karşı çok sayıda eylemin planlayıcısı ve uygulayıcısıydı.

Nevzat Durmuş da örgütün 2015’te Şırnak/Beytüşşebap’a düzenlediği saldırının hazırlığı ve tamamlanmasında aktif olarak yer aldı. Örgütün Suriye – Irak arasındaki aktarım faaliyetlerinin koordinasyonunu sağlamaktaydı. HABERTURK.COM

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası