Ege Postası
Geri

Cuma hutbesinde Atatürk'e yer vermeyen Diyanet, sosyal medyadan andı!

Cuma hutbesinde Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e yer vermeyen Diyanet, sosyal medya hesabından “anma mesajı” yayınladı.
Cuma hutbesinde Atatürk'e yer vermeyen Diyanet, sosyal medyadan andı!
Haberler / Güncel
10 Kasım 2023 Cuma 16:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Diyanet İşleri Başkanlığı, bugün yayınladığı cuma hutbesinde Türkiye'nin dört bir yanında 85. ölüm yıl dönümü sebebiyle anma törenleri gerçekleştirilen Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e yer vermemişti. Başkanlık, X'ten (Twitter) Atatürk için “anma mesajı” paylaşarak 10 Kasım'ı hatırladı. Paylaşılan mesaj şöyle:

“Kuruluşunun 100'üncü yıldönümüne eriştiğimiz cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatınin 85'inci ylında saygı ve minnetle yâd ediyoruz. Büyük fedakârlıklarla bizlere emanet edilen cennet vatanımızı ve değerlerimizi güçlendirerek geleceğe tașımayı, kahraman ecdadımıza ve şanlı tarihimize karşı vefa borcu olarak görüyoruz. Onurlu bir mazinin evlatları olarak bugün bizlere düşen medeniyet değerlerimizi ihya etmek; devletimizin bekası ve milletimizin refahı için var gücümüzle çalışarak ecdadımızın tertemiz mirasını yarınlara taşımaktır.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası