Ege Postası
Geri

Cumayı boş bıraktı!

Başbakan Erdoğan’ın ABD’ye yaptığı gezide, Cuma günü programı boş bırakıldı. Programdaki bu boşluğa, Fethullah Gülen ile görüşmenin konabileceği belirtildi.
Cumayı boş bıraktı!
Haberler / Güncel
15 Mayıs 2013 Çarşamba 09:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ANKARA - Başbakan Erdoğan’ın ABD’ye yaptığı gezide, Cuma günü programının büyük bölümü boş bırakıldı. Programdaki bu boşluğa, Fethullah Gülen ile görüşmenin konabileceği belirtilirken, Erdoğan da bu konuda açık kapı bıraktı ve ‘’Şu anda resmi programımızda böyle bir şey yok ama, gökten ne yağar ki, yer kabul etmez, ayrı bir konu” dedi.
Erdoğan’ın ABD gezisinde Pensilvanya’ya da giderek Fethullah Gülen’le görüşebileceği belirtiliyor. Perşembe günü Beyaz Saray’da olacak Başbakan Erdoğan’ın Cuma günkü programının büyük bölümü ise boş bırakıldı. Ancak Başbakanlığa yakın kaynaklar Erdoğan’ın Pensilvanya’ya gitmesi ya da Gülen’in Washington’a gelmesi ihtmali bulunmadığını belirttiler.
Erdoğan’a bu gezide de eşlik eden Başbakan yardımcısı Bülent Arımç’ın, Fethullah Gülen’e bir ziyaret gerçekleştirebileceği de bildirildi. Arınç, 2011 yılındaki ABD gezisinde de, Pensilvanya’ya giderek Fethullah Gülen’le bir araya gelmişti. (Gazeteport)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası