Ege Postası
Geri

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, NATO Zirvesi'nde peş peşe kritik görüşmeler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Litvanya’nın başkenti Vilnius’taki NATO Zirvesi kapsamında önce Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, ardından Birleşik Krallık Başbakanı Rishi Sunak ve daha sonra da Almanya Başbakanı Olaf Scholz ile görüştü.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, NATO Zirvesi'nde peş peşe kritik görüşmeler
Haberler / Dünya
11 Temmuz 2023 Salı 14:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Vilnius’taki NATO Zirvesi kapsamında Birleşik Krallık Başbakanı Rishi Sunak ile görüştü. Cumhurbaşkanlığı Twitter hesabından yapılan paylaşımda, “NATO Devlet ve Hükûmet Başkanları Zirvesi nedeniyle Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta bulunan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Krallık Başbakanı Rishi Sunak ile bir araya geldi” ifadelerine yer verildi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, MACRON İLE GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Vilnius’ta Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile bugün bir araya geldi. Cumhurbaşkanlığı’nın sosyal medya paylaşımında, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, NATO Zirvesi sebebiyle bulunduğu Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile görüştü” denildi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, VILNIUS’TA ALMANYA BAŞBAKANI SCHOLZ İLE GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Litvanya’nın başkenti Vilnius’taki NATO Zirvesi kapsamında, Almanya Başbakanı Olaf Scholz ile bir araya geldi. 

 Erdoğan, Twitter hesabında yaptığı paylaşımda, “Şansölye Olaf Scholz ile NATO Liderler Zirvesi'nde bir araya gelerek Türkiye-Almanya ilişkilerini konuştuk, ittifaka verdiğimiz önemi teyit ettik. Küresel istikrar ve güvenlik ortamının tesis edilmesi çabalarında Almanya ile yakın iş birliğimizi sürdüreceğiz” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası