Ege Postası
Geri

Cumhurbaşkanı Erdoğan oyunu kullandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, referandum için oyunu İstanbul Üsküdar'daki Saffet Çebi Ortaokulu'nda kullandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan oyunu kullandı
Haberler / Politika
16 Nisan 2017 Pazar 12:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Eşi Emine Erdoğan ile birlikte oyunu kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, sandık başında yaptığı açıklamada, "Öncelikle bugünkü halkoylaması, bu referandum sıradan bir oylama değil. Cumhuriyet tarihinde birçok parlamenter sisteme yönelik oylamalarımız olmuştur. Bazı halkoylamaları da yaptık ama bu halkoylaması artık yeni yönetim sisteminin bir değişim tercihidir. Bu değişim tercihinde inanıyorum ki halkımız çok daha hızlı bir kalkınmanın, adeta sıçramanın yolunu açmaya karar verecektir. 2002’den bu yana 3’e katladık ama bu yeterli değil. Bugün bu tercihini yurtiçinde ve yurtdışında yapmak suretiyle Türkiye, bu akşam sandıklar açılınca inşallah tercihini yapmak suretiyle geleceğe yürüyecektir. Ben milletimin geleceğe yürüyeceğine inanıyorum" diye konuştu. 

Sonuçları İstanbul'dan takip edeceğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hava öyle gösteriyor, ciddi bir katılım olacak diye düşünüyorum" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası