Ege Postası
Geri

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Süleyman Soylu açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan Afrika ziyareti öncesinde havalimanında açıklama yaptı. Erdoğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun istifa edeceği iddiaları için: "İstifa söz konusu değil" dedi. Cumhurbaşkanı, "Ahlaksız troller tarafından yapılanlar bizi rahatsız etmektedir. Bakanın konuşmasındaki duygusallık şahsıyla alakalı olabilir. Bu trollerin yapmış oldukları açıklama ile ilgili hiçbir şey söz konusu değil. Türkiye'yi troller idare etmeyecek." diye konuştu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Süleyman Soylu açıklaması
Haberler / Politika
26 Şubat 2018 Pazartesi 17:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Afrika ziyareti öncesinde havalimanında gazetecilere açıklama yaptı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Salih Müslim’le ilgili soruya “Dışişleri ve Adalet Bakanlarımız bir yanlışa düşülmemesi için konuyu adım takip ediyor.” diye yanıt verdi.

AHLAKSIZ TROLLER

Kabine değişikli ve Süleyman Soylu’nun istifası iddiaları ile ilgili soruya ise oldukça sert yanıt verdi. “Ahlaksız troller bizi ciddi anlamda rahatsız ediyor. Türkiye’yi troller idare etmeyecek” diyen Erdoğan şunları kaydetti:
Değerli arkadaşlar bu söylenenler biraz belki ağır olacak ama ahlıksız troller tarafından yapılanlar bizi rahatsız etmektedir. Bakanın konuşması, duygusallık şahsıyla alakalı olabilir. Bu trollerin yapmış oldukları açıklama ile ilgili hiçbir şey söz konusu değil. Türkiye’yi troller idare  etmeyecek.

Erdoğan’ın açıklamaları:

Cezayir’le ilişkilerimizi askeri, savunma sanayi ve kültürel alanda güçlendirmek istiyoruz. Hem ikili münasebetlerimizi hem de bölgesel konuları ele alacağız. Cezayir’in ardından Moritanya’ya geçeceğim, uzun zamandır bu ziyareti yapmayı çok arzuladım ama şimdi gerçekleştiriyoruz. Moritanya’ya Cumhurbaşkanı düzeyinde ilk resmi ziyaret olacaktır. Ardından ise Senegal’in başkenti Dakar’a bir ziyarette bulunacağım. 3. ziyaret Senegal ile mükemmel ilişkilerimizin nişanesi olacaktır.

Son ayağında ise Mali’ye geçeceğim. Bu da Cumhurbaşkanı seviyesinde ilk resmi ziyaret olacaktır. 14. yüzyıla dayanan tarihi bağları canlandıracağına inanıyorum.

İç sorunlarımızla uğraşmaktan diğer kıtalara açılma fırsatı bulamadık. Son 15 yılda süreci hızlandırarak devam ettiriyoruz. Afrikalı kardeşlerimizle kucaklaştık, hasret giderdik. Bugün 5 bine yakın Afrikalı öğrenci ülkemizde eğitim öğretim görüyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası