Ege Postası
Geri

Cumhurbaşkanı Gül: Türkiye, Atatürk’ün gösterdiği hedefe yaklaşıyor

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Mustafa Kemal Atatürk’ün 75. ölüm yıl dönümü münasebetiyle Anıtkabir’de düzenlenen programın ardından anı defterine düşüncelerini yazdı. Gül, Türkiye’nin siyasi ve ekonomik açıdan her geçen gün...
Cumhurbaşkanı Gül: Türkiye, Atatürk’ün gösterdiği hedefe yaklaşıyor
Haberler / Güncel
10 Kasım 2013 Pazar 11:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Mustafa Kemal Atatürk’ün 75. ölüm yıl dönümü münasebetiyle Anıtkabir’de düzenlenen programın ardından anı defterine düşüncelerini yazdı. Gül, Türkiye’nin siyasi ve ekonomik açıdan her geçen gün büyüdüğüne dikkat çekerek, “Türkiye, gösterdiğiniz hedeflere her geçen gün daha yaklaşmaktadır. Türkiye, bu özgüvenle yükselecek.” dedi.

Gül, Atatürk’ün Anıtkabir’deki mozolesine çelenk koyduktan sonra anı defterinin bulunduğu alana geçti. Cumhurbaşkanı Gül’e, Meclis Başkanı Cemil Çiçek ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan eşlik etti.

Gül, fikirlerini dile getirdiği yazısında, “Ebediyete intikalinizin 75. yıl dönümünde sizi rahmet ve saygı ile anıyoruz. Türkiye, milletimizin büyüklüğüne yakışır şekilde ilerlemesini sürdürmektedir. Bugün her alanda güçlenen başarıları dikkatle izlenen ve dünyada saygınlık kazanan bir Türkiye’ye ulaşmanın kıvancını duyuyoruz. Türkiye’nin geldiği demokratik, siyasi, ekonomik seviye gösterdiğiniz hedeflere her geçen gün daha da yakınlaşmamızın işaretidir. Türkiye, bu öz güvenle yükselecek. Cumhuriyet'in kazanımlarından, dayandığı esas ve değerlerden güç alarak ilelebet payidar kalacaktır. Türk milleti olarak size şükranlarımızı sunuyoruz.” ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası