Ege Postası
Geri

Cumhurbaşkanı imzaladı: İzmir’de acele kamulaştırma kararları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugün Resmi Gazete'de yayımlanan kararla birlikte İzmir'de 3 bölgenin enerji nakil hattı yapımı için İzmir’de 3 bölgedeki taşınmazlar Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından kamulaştırılacağı duyuruldu.
Cumhurbaşkanı imzaladı: İzmir’de acele kamulaştırma kararları
Haberler / İzmir
26 Ocak 2023 Perşembe 09:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugün Resmi Gazete'de yayımlanan kararla birlikte İzmir’in de aralarında bulunduğu 14 il için “acele kamulaştırma” kararı verildi.

Alınan karar kapsamında, enerji nakil hattı yapımı için İzmir’de 3 bölgedeki taşınmazlar Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından kamulaştırılacak.

Kararla birlikte Karabulu Kök-Örencik Kapan ENH için 148,48, Yelki Nike Filo ENH için 688,59, Tırmanlar DM Harmanyeri Kök-Çamavlu ENH için de 3 bin 254,27 metrekare olmak üzere toplamda 4 bin 91,34 metrekare alan kamulaştırma kapsamında girecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası