Ege Postası
Geri

Cumhurbaşkanı'na suikast davası için önemli karar

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Cumhurbaşkanı'na suikast davası için önemli bir karar aldı. Muğla 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde Emirşah Baştoğ başkanlığındaki heyetin sadece Cumhurbaşkanı'na suikast davasına bakması, bu konuya yoğunlaşıp uzmanlaşması kararlaştırıldı.
Cumhurbaşkanı'na suikast davası için önemli karar
Haberler / Güncel
18 Temmuz 2017 Salı 11:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Marmaris'te kaldığı otele, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi saldırı düzenleyen 1'i firari 37 darbeci askerin aralarında bulunduğu 44'ü tutuklu 47 kişinin Muğla 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmasına, bugün HSK'nın Cumhurbaşkanı'na suikast davası için aldığı önemli bir kararla başladı. Muğla 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde Emirşah Baştoğ başkanlığındaki heyetin sadece Cumhurbaşkanı'na suikast davasına bakması, bu konuya yoğunlaşıp uzmanlaşması kararlaştırıldı.

2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki diğer adli davalara ise aynı mahkemenin yeni atanan yedek hakimlerinin devam edeceği belirtildi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası