Ege Postası
Geri

Cumhuriyet Mahallesi sakinlerinden Filiz Başkan'a teşekkür

Cumhuriyet Mahallesi'nde yapılan büyük ölçekli alt yapı çalışmalarının tamamlanması üzerine çevre sakinleri Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’e teşekkür ettiler.
Cumhuriyet Mahallesi sakinlerinden Filiz Başkan'a teşekkür
Haberler / Yerel Yönetimler
9 Ocak 2024 Salı 12:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Efes Selçuk Cumhuriyet Mahallesi'ne gerçekleştirilen büyük ölçekli alt yapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte, mahallenin geneline toplamda 32 bin metrekare parke taşı döşeme işlemi gerçekleştirildi. Cadde ve sokaklarında kaldırım çalışmasının da yapıldığı Cumhuriyet Mahallesi, bu çalışmalarla daha yaşanabilir bir görünüme kavuştu.

Cumhuriyet Mahallesi'nde gerçekleştirilen alt yapı iyileştirme çalışmalarının sona ermesi ile birlikte Efes Selçuk Belediyesi öz kaynakları ile Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından toplamda 32 bin metrekare parke taşı döşeme işlemi gerçekleştirdi. Artık daha sağlam bir zemine kavuşan ve böylece önemli bir sorunun da çözüldüğüne dikkat çeken Cumhuriyet Mahallesi sakinleri, mahallenin görünümünün büyük ölçüde iyileştiğini belirterek, yapılan bu çalışmalardan dolayı Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’e teşekkür ettiler.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası