Ege Postası
Geri

Cumhuriyet ateşi Güzelbahçe'de yanacak

İstanbul Barosu Başkanı Doç.Dr. Ümit Kocasakal, Güzelbahçe Belediyesi ve Cumhuriyet Kadınları Derneği Güzelbahçe Şubesi işbirliğiyle düzenlenen etkinlikte, “Kuşatma ve saldırı altındaki cumhuriyeti" anlatacak.
Cumhuriyet ateşi Güzelbahçe'de yanacak
Haberler / Yerel Yönetimler
25 Ekim 2016 Salı 12:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Güzelbahçe Belediyesi Kültür Merkezi'nde 27 Ekim Perşembe günü saat 16.00'da düzenlenecek etkinlikte, Doç.Dr Ümit Kocasakal ve Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce'ye Cumhuriyet Kadınları Derneği tarafından “Cumhuriyet'e Gönül Verenler" ödülü verilecek. Etkinlikte, ayrıca İzmir ve Atatürk ile ilgili araştırmalarıyla isim yapan Gazeteci-Yazar Yaşar Aksoy ve Dokuz Eylül Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkılapları Enstitüsü Öğretim üyesi Doç. Dr. Türkan Başyiğit'e de Cumhuriyete ve Atatürk'e sahip çıktıkları gerekçesiyle ödül verilecek. Konferansın ardından, Dokuz Eylül Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkılapları Enstitüsü tarafından hazırlanan Atatürk Fotoğrafları Sergisinin açılışı yapılacak. Cumhuriyete ve Atatürk'e saldırıların çoğaldığı bir ortamda Kültür Merkezi içindeki Özgürlük ve Demokrasi Meydanı'nda kadınların oluşturduğu meşale çemberi içinde Cumhuriyet Ateşi yakılacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası