Ege Postası
Geri

Cumhuriyet'e büyük destek: Direneceğiz!

Cumhuriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ve Ankara Temsilcisi Erdem Gül'ün tutuklanması, gazetenin merkez binasının önünde toplananlar tarafından protesto edildi.
Cumhuriyet'e büyük destek: Direneceğiz!
Haberler / Güncel
27 Kasım 2015 Cuma 13:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 Cumhuriyet Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ve Ankara Temsilcisi Erdem Gül'in tutuklanmasına tepki gösterenler sabah saatlerinden itibaren, gazetenin Şişli'deki merkez binasının önünde toplandı.

Burada yapılan açıklamalarda bu tutuklamanın basın özgürlüğüne büyük darbe olduğu vurgulandı.


Destek ziyaretine gelen HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ da, "Bu karanlık günlerden de başımız dik alnımız dik geçeceğiz. AKP iktidarının Türkiye iktidarını sürüklemeye çalıştığı bu savaş bataklığına, halkımızın itilmesine izin vermeyeceğiz" dedi.

"Yüzde 49,5'luk bir iktidarla, istedikleri gibi savaş yapmak için Türkiye'nin evlatlarını ölüme göndermek için zulm iktidarı kurdular" diyen Yüksekdağ, "Basının susturulması yoluyla, Türkiye'nin savaş karanlığına sürüklenmesine izin vermeyeceğiz" şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası