Ege Postası
Geri

Cüneyt Oğuz'dan 'Yüksel Taşkın' tepkisi

Atatürk'le ilgili sözleri yeniden gündeme gelen, FETÖ'nün gazetesi Taraf'ın eski yazarı Yüksel Taşkın'ın CHP İzmir 1. bölge 1. sıradan milletvekili adayı gösterilmesi tepkilere neden oldu. Taşkın'la aynı bölge ve aynı sırada yarışacak Memleket Partisi milletvekili adayı Cüneyt Oğuz, "Aday olduğu parti her ne kadar Atatürk'ün kurduğu bir parti olsa da kendisinin Atatürk ile ciddi sorunları olduğunu görüyoruz. Bu hicap verici bir şey." dedi.
Cüneyt Oğuz'dan 'Yüksel Taşkın' tepkisi
Haberler / Politika
10 Nisan 2023 Pazartesi 12:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Taraf gazetesinin eski yazarı Yüksel Taşkın, CHP İzmir 1. bölge 1. sıradan milletvekili adayı gösterildi. Atatürk ile ilgili "Kemalizm ırkçılıktır" sözleri yeniden gündeme gelen Taşkın'a, FETÖ üzerinden de eleştiriler yöneltildi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ekonomi ve Sosyal Politikalardan Sorumlu İzmir İl Başkan Yardımcısı görevini yürüten ve 2021 yılında istifa ederek Memleket Partisi rozetini takan Cüneyt Oğuz, partisinin 1. bölge 1. sırasından milletvekili adayı oldu.

Taşkın'ın karşısında Memleket Partisi adına yarışacak olan Oğuz, "Biz kendi siyasetimizi yapıyoruz ancak kendisi ile ilgili İzmir seçmenine bir mesaj vermek istersek; biz Memleket Partisi olarak cumhuriyetçi, Atatürkçü, laik, demokrat İzmir seçmeninin sesi olmak için siyaset yapıyoruz. Kendisinin aday olduğu parti her ne kadar Atatürk'ün kurduğu bir parti olsa da kendisinin Atatürk ile ciddi sorunları olduğunu görüyoruz. Bu hicap verici bir şey. Bu konu ile ilgili cevabı, İzmir'in cumhuriyetçi, demokrat, laik seçmeni 14 Mayıs'ta sandıkta verecektir. Memleket Partisi, gerçek cumhuriyetçi, Atatürkçü, demokratların adresidir" diye konuştu. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası