Ege Postası
Geri

DASK Kahramanmaraş depremleri için ödediği tazminatı açıkladı

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) Kahramanmaraş merkezli depremlerin 11 ilde neden olduğu yıkımlar nedeniyle bugüne kadar 3 milyar 350 milyon 905 bin 169 TL tazminat ödemesi yaptığını açıkladı. Alınan hasar ihbar başvuru sayısı bugün itibarıyla 362 bin 646’ya ulaştı.
DASK Kahramanmaraş depremleri için ödediği tazminatı açıkladı
Haberler / Ekonomi
13 Mart 2023 Pazartesi 14:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

DASK haftalık kamuoyu bilgilendirmesini bugün yaptı. Kahramanmaraş merkezli 11 ilde yıkıma neden olan depremlerin ardından yapılan işlem ve ödemeler ile ilgili yapılan açıklama şöyle:

"Bugün itibarıyla tarafımıza ulaşan hasar ihbar sayısı 362 bin 646 ve ödenen tazminat tutarı ise 3 milyar 350 milyon 905 bin 169 TL’ye ulaştı. DASK olarak öncelikli ve tek amacımız, en hızlı şekilde sigortalılarımızın tazminatlarını ödemektir. Bu doğrultuda konutlarında hasar bulunan vatandaşlarımızın ihbar kanallarımızdan herhangi bir süre kısıtlaması olmaksızın bize ulaşabileceklerini hatırlatmak isteriz.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası