Ege Postası
Geri

DEM Parti Bursa kongresi hedef gösterilmesi nedeniyle ertelendi

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM) Bursa İl Örgütü’nün bugün gerçekleştireceği kongresi saldırı duyumları nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.
DEM Parti Bursa kongresi hedef gösterilmesi nedeniyle ertelendi
Haberler / Politika
24 Aralık 2023 Pazar 12:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Gazete Duvar'da yer alan Pelin Akdemir'in haberine göre:

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi'nin (DEM), Van Milletvekili Pervin Buldan’ın katılımıyla gerçekleştirilmesi planlanan Bursa 4. Olağan İl Kongresi, sosyal medyadan hedef gösterilmesi üzerine ertelendi.

Partiden yapılan duyuruda, “Son yaşanan olaylar sebebiyle partimiz ve kitlemiz hedef gösterilmektedir. Ciddi bir provokasyon söz konusu. Bu sebeple genel merkezimizin kararı ile il kongremizi ertelediğimizi halkımızın bilgilerine sunarız” denildi.

DEM Parti Bursa İl Eş Başkanı Mehmet Dilek, partinin genel merkezinden saldırılara ilişkin duyum aldıkları gerekçesiyle kongrenin ertelendiğini söyledi. Dilek, “Genel merkezimizin kararı. Partimizin ismi hedef gösterilerek saldırılar gelişiyor. Emniyet müdürlüğü ile görüşüldü. Provokasyonları engellemek için kongreyi erteliyoruz. Provokatif eylem gerçekleşeceğinin duyumunu aldık” diye konuştu.

Kongrenin ne zaman gerçekleşeceği henüz belli olmazken Milletvekili Pervin Buldan’ın Bursa’ya gelişi de kongrenin ertelenmesiyle iptal edildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası