Ege Postası
Geri

‘DEÜ’ tartışmalarına CHP’li Sertel de dahil oldu

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, mevkidaşı Özcan Purçu’nun ‘Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’nde hastalara randevu verilirken ayrımcılık yapıldığı’ iddialarına ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Sertel, “CHP’li olduğu bilinen, CHP milletvekillerinin yakını olduğu tespit edilen hastalara karşı ön yargılı yaklaşan ve tedavilerinde yardım sağlanmayan hastanenin adının 9 Eylül olması insanın canını daha çok acıtıyor. Bu konuda Rektör Fatma Seniha Nükhet Hotar’ın payını teslim edelim” dedi.
‘DEÜ’ tartışmalarına CHP’li Sertel de dahil oldu
Haberler / Politika
13 Ağustos 2022 Cumartesi 11:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI – CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu önceki gün 12 yaşındaki bir hasta kız çocuğu için Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’nden randevu talebinde bulunduklarını, ancak hastaneden olumsuz yanıt aldıklarını öne sürmüştü. Purçu olumsuz yanıt almalarına gerkeçe olarak “Adeta bir parti temsilcisi niteliği taşıyan Rektör Nükhet Hotar’la ilgili basına demeç verdiğimiz için, yapılan usulsüzlükleri dile getirdiğimiz için bizden gelen talebe olumsuz yanıt verdiler” iddiasında bulunmuştu.

Purçu’nun bu sözleri üzerine Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü yazılı bir açıklama yaparak iddiaları reddetmiş, AK Parti’den de Purçu’ya art arda tepki sesleri yükselmişti.

Tartışmalara CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel de sosyal medya hesabından yayınladığı mesajla dahil oldu. Sertel, “CHP’li olduğu bilinen, CHP milletvekillerinin yakını olduğu tespit edilen hastalara karşı ön yargılı yaklaşan ve tedavilerinde yardım sağlanmayan hastanenin adının 9 Eylül olması insanın canını daha çok acıtıyor. Bu konuda Rektör Fatma Seniha Nükhet Hotar’ın payını teslim edelim” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası