Ege Postası
Geri

DEVA Partili Yüce’den ‘şeffaflık’ vurgusu: Temel ilkemiz siyasi ahlak

DEVA Partisi Seferihisar Belediye Başkan Adayı Emin Yüce, yerel seçimlere ilişkin yaptığı açıklamada, “Şefffaflık, dürüstlük, hesap verilebilirlik olmadıkça siyaseti düzeltemezsiniz. Biz de ihaleler canlı yayında açıklayacağız. Hiç bir ihaleyi gizli kapılar arkasında yapmayacağız. Bize halkımız ne zaman hesap sorarsa korkmadan yanıtlayacağız” diye konuştu.
DEVA Partili Yüce’den ‘şeffaflık’ vurgusu: Temel ilkemiz siyasi ahlak
Haberler / Yerel Politika
6 Şubat 2024 Salı 17:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- DEVA Partisi Seferihisar Belediye Başkan Adayı Emin Yüce TR35 TV'de yayınlanan Seçime Doğru programında 31 Mart 2024 yerel seçimlere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. 

“RANTA DAYALI EKONOMİ PATLAR”

Türkiye’nin ekonomisine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulunan Emin Yüce, “Ekonomi içler acısı. İnşaat sekötrü 10 yılda bir kreize girer. Şu an krediler yüksek faizli olduğu için müteahhit alım satımda zorlanıyor. Memurun hayatı boyunca kazanacağı paraya bir daire alabilir. Bu ekonominin böyle gitmesi mümkün değil. Asgari ücretlinin hali içler açısı. Türkiye’deki siyasiler halkın durumunu çzömezse daha vahim bir tablo ortaya çıkacak. Biz çözüm önerilerimizi 2-3 yıldır dillendiriyoruz. Genel Başkanımız yıllar öncesinden ewkonomik tabloya karşı uyarıyor. Hukuku, şeffaflığı getirmeden ekonomi çözülemez. Ranta dayalı ekonomi yürütmez bir yerde patlayacak” ifadelerine yer verdi.

“TEMEL İLKE SİYASİ AHLAK”

İhale süreçlerininm şeffaf ilerletilmediğine dikkat çeken Yüce, “Türkiye’de yapılan ihalalerin şeffaf olduğuna inanılmıyor. Belediyelerde yapılan ihaleler şeffaf değil. Türkiye’de 10 liraya yapılan iş 20 liraya yapılıyor. Şeffaf olmadıkça biz bu durumun önüne geçemeyiz. Bizim temel ilkemiz siyasi ahlak. Şefffaflık, dürüstlük, hesap verilebilirlik olmadıkça siyaseti düzeltemezsiniz. Biz de ihaleler canlı yayında açıklayacağız. Hiç bir ihaleyi gizli kapılar arkasında yapmayacağız. Bize halkımız ne zaman hesap sorarsa korkmadan yanıtlayacağız” diye konuştu.

“DEVA PARTİSİ İŞİN UZMANI”

Seferihisar’ın sorunlarına değinen Yücel, “Seferihisar hak etmediği bir durumu yaşıyor. Altyapısı, yolları, sahilleri içler acısı. Biz bir an once bu sorunları düzeltmek için çalışıyoruz. Seferihisar’da sahillerde bir çok alan virane. Seferihisar’a iş bilen birinin el atması lazım. Biz DEVA Partisi olarka belediyeciliğin uzmanıyız. Biz belli bir süre içinde Seferihisar’ı çiçek gibi yapacağız. Mahalle komisyonları kuracağız. Mahallerin eksiklerini belirleyerek hizmet götüreceğiz. Belediye başkanı her sokağı avucunun içi gibi bilmeli. Siyasi partiler işi iyi yapabilecek insanları çıkarması lazım. Kapasite olmayınca belediye başkanı geliyor ve hızla büyüyen kentlerin altından kalkamıyor. Şehrin altypısı zamanında yapılmadığı için şu an ne akdar yaparsanız yapın yetiştiremezsiniz. Sadece 5 yıllık düşünmemelisiniz ki halkın parası çöpe gitmesin” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası