Ege Postası
Geri

DİSK Genel iş 3 Nolu Şube başkanını seçti

DİSK / Genel İş Sendikası İzmir 3 Nolu Şubesi 5. Olağan Genel Kurulu, İzmir Fuar Gençlik Salonu'nda yapıldı. Şube başkanı Can Bahadır veda ettiği İzmir 3 Nolu Şube Başkanlığı'na Güral Doğan seçildi.
DİSK Genel iş 3 Nolu Şube başkanını seçti
Haberler / İzmir
23 Mart 2015 Pazartesi 14:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Genel kurul toplantısına, DİSK Genel Başkanı Kani Beko, CHP İzmir Milletvekili aday adayları Osman Özgüven, Hülya Güven, Murat Bakan ve Kemal Karataş katıldı. Divan Başkanlığı'nı DİSK Genel Başkanı Kani Beko'nun yaptığı Genel Kurul Toplantısı'nda Divan Üyeleri, Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Yaman, Örgütleme Daire Başkanı Çetin Çalışkan ve Denetim Kurulu Başkanı Şükret Sevgener tarafından oluşturuldu. 

DİSK Genel Başkanı Kani Beko yaptığı konuşmada Diyarbakır'da düzenlenen Nevruz kutlamalarına katıldığını ifade ederek; "Başından sonuna kadar muhteşem güzellikte bir bayram günü kutladık. Oradaki insanların tek söyledikleri barış, barış, barış. Dilerim bu nevruz önümüzdeki dönemde kalıcı barışa hizmet eder" dedi. İç güvenlik yasa tasarısıyla ilgili konuşan Beko; "Her yerde söylüyorum, söylemeyede devam edeceğim. İç güvenlik yasa tasarısıyla yapmak istedikleri şey önümüzdeki dönemde, sendikal hak ve özgürlüklerimizi demokratik bir şekilde talep ediyor ve alanlara çıkıyorsak, savcı talimatı olmadan, hakim kararı olmadan, bizleri evlerimizden alarak 48 saat sorgulamaktır. Yani Türkiye açık ceza evine dönüşecek ve Türkiye bir polis devleti olacaktır. Bu nedenle iç güvenlik yasasına onay vermemiz doğru değildir. Bunun için bedeli ne olursa olsun mücadele etmemiz gerekir" dedi. 


Daha sonra şube başkanlığı, şube yönetim, denetim ve disiplin kurulu üyelerinin seçimi yapıldı. Şube başkanlığına, sendikanın birçok kademesinde görevlerde bulunmuş Güral Doğan seçildi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası