Ege Postası
Geri

DİSK'ten imza seferberliği

Hükümetin istihdam alanında hazırladığı düzenlemelere tepkiler giderek artıyor. DİSK tarafından İzmir'in 20 ayrı noktasında kurulan stantlarda kıdem tazminatının fona devredilmesini içeren son yasa taslağına karşı on binlerce imza toplandı. İzmir'in 20 farklı noktasına stant
DİSK'ten imza seferberliği
Haberler / İzmir
28 Haziran 2016 Salı 13:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- Hazırlanan yeni yasa taslağına karşı Türkiye genelinde direniş ilan eden Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu, dağıttığı iki yüz bini aşkın bildiri ve on binlerce imzayla tepkisini dile getirmeye devam ediyor.

İzmirli emek ve demokrasi örgütleri ile siyasi partilerin yanı sıra, halkın da büyük destek verdiği yeni kampanyaya destek çığ gibi artıyor. Kıdem tazminatlarının yeniden düzenlenmesini içeren son istihdam düzenlemelerine karşı çıkan ve "Kiralık işçi olmayacağız", "Köleliğe hayır" sloganlarıyla yeni bir eylem süreci başlatan DİSK, iki günde on binlerce imza topladı. İzmir genelinde kurulan 20 ayrı stant bünyesinde bildiri dağıtan ve halka seslenen sendikalı işçilere vatandaşlardan da yoğun destek geldi.

Dün CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel'in de destek verdiği imza kampanyasının yanı sıra, kent merkezindeki çok sayıda noktada bildiriler dağıtan DİSK'e üye işçiler Cuma günü yapacakları duyurunun ardından toplanan imzaları başkent Ankara'da Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na ulaştıracak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası