Ege Postası
Geri

DP'li Enginyurt ve CHP İzmir Milletvekili Gökçen tartıştı: İç dünyanızda mı yaşıyorsunuz?

Demokrat Parti (DP) Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt ve CHP İzmir Milletvekili Gökçe Gökçen Sözcü TV’de katıldıkları bir programda tartıştı. Enginyurt Gökçen’i ve CHP’lileri ‘genel başkanlarına sahip çıkmamakla’ suçladı.
DP'li Enginyurt ve CHP İzmir Milletvekili Gökçen tartıştı: İç dünyanızda mı yaşıyorsunuz?
Haberler / Politika
22 Eylül 2023 Cuma 09:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Demokrat Parti (DP) Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt ve CHP İzmir Milletvekili Gökçe Gökçen Sözcü TV’de İpek Özbey’in konuğu oldu. 

Programda, genel seçimlerin ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik eleştiri ve hakaretlere değinen Enginyurt, CHP’li vekilleri ‘genel başkanlarına sahip çıkmamakla’ suçladı.

Gökçe Gökçen ise, “CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı edilen hakaretlere karşı hepimiz tepki gösteririz. CHP’lilerin hepsine sorarsanız hepimizin ne tavır gösterdiğini öğrenirsiniz” yanıtını verdi. 

Enginyurt ise Gökçen’e “Sosyal medya kullanıyorsunuz, televizyonlara çıkıyorsunuz. Oralarda söylenmez mi? İç dünyanızda mı yaşıyorsunuz” diye karşılık verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası