Ege Postası
Geri

DP'li Uzun'dan CHP'ye uyarı: Kantarın topuzunu kaçırmamak lazım

2023 genel seçimlerde CHP'nin listelerinden milletvekili listesine yazılan ve Demokrat Partisi'nden İzmir Milletvekili olan Salih Uzun sosyal medya hesabından CHP'yi uyararak, "CHP’li arkadaşlar Mehmet Şimşek ekibiyle birlikte çalışacaklarmış… Ne için? 22 yıl kesintisiz iktidarda olup da batırmayı becerenlerin sorumluluğunu paylaşmak için mi?  “Yapıcı muhalefet” böyle bir şey değildir. Arkadaşlarımızı uyarıyorum: Bu büyük bir tuzaktır!. Oldu olacak hükümete de girin bari. Kantarın topuzunu kaçırmamak lazım" dedi.
DP'li Uzun'dan CHP'ye uyarı: Kantarın topuzunu kaçırmamak lazım
Haberler / Politika
12 Haziran 2024 Çarşamba 12:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in görüşmesinin ardından yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanımız arzu edildiği takdirde CHP’ye Hazine ve Maliye Bakanımız sayın Mehmet Şimşek'in bilgi vereceğini ifade etmişlerdir” ifadelerini kullanmıştı. Çelik'in açıklamalarının ardından tepkiler gecikmedi. 

2023 genel seçimlerde CHP'nin listelerinden milletvekili listesine yazılan ve Demokrat Partisi'nden İzmir Milletvekili olan Salih Uzun sosyal medya hesabından CHP'yi uyardı. 

CHP'ye müzareke edin ama mücadeleyi yumuşatmayın' uyarısında bulunan Uzun, "Oldu olacak hükümete de girin bari. Kantarın topuzunu kaçırmamak lazım. Tuzağa düşmemek lazım."

Uzun'un açıklamaları şu şekilde;

"CHP’li arkadaşlar Mehmet Şimşek ekibiyle birlikte çalışacaklarmış…

Ne için? 22 yıl kesintisiz iktidarda olup da batırmayı becerenlerin sorumluluğunu paylaşmak için mi?  “Yapıcı muhalefet” böyle bir şey değildir.

Arkadaşlarımızı uyarıyorum: Bu büyük bir tuzaktır! 

Ne diyecekseniz açık ortamlarda söyleyin. Ne önerecekseniz kamuoyunun önünde önerin. Hem de yüksek sesle söyleyin. Toplumun isyanının sesi olun, hep beraber olalım. Müzakere edelim ama mücadeleyi yumuşatmayalım!

Bakın benden söylemesi; Vatandaşa hayatı zehir edecek acı reçetelerine ortak arıyorlar. Sonra çıkıp; “muhalefet ile görüşüp birlikte kararlaştırdık” derlerse ne diyeceksiniz?

Açık müzakereye tamam… Tamam da; birlikte çalışmak nedir yahu! Oldu olacak hükümete de girin bari. Kantarın topuzunu kaçırmamak lazım. Tuzağa düşmemek lazım."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası