Ege Postası
Geri

DSP'li Karakülçe'den seçim tepkisi

DSP Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Karakülçe genel seçimlerin oldu bittiye getirilip halkın kandırılmak istendiğini savundu.
DSP'li Karakülçe'den seçim tepkisi
Haberler / Politika
20 Nisan 2018 Cuma 09:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

DSP Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Karakülçe erken seçimle ilgili yaptığı açkılamada, “Bir Ülkenin geleceği olan çocukların sınav gününe seçimleri denk getirtip, sonra da sınavı erteletip seçimleri oldu bittiye getirmek istiyorlar.” dedi.

Haziran ayında ilköğretim okullarının tatile girmesiyle ailelerin yaz tatilinin başlayacağına dikkat çeken Karakülçe, "Halkın yaz tatilini bölmek bunlarda adet oldu. Hem de Ramazan bayramından bir hafta sonraya denk gelmesi de tesadüf müdür ki" diye konuştu. Karakülçe sözlerine şöyle devam etti: 

"Adalet hak yolunda bir kez daha kurban olmuştur. DSP olarak seçime girecek. Barajı aşamasak da dürüstlük ve demokratlıktan ayrılmayacağız. Her zaman amacımız bu ülkenin kurulmasında emeği geçen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ışığında yürümek olacaktır. Dürüstlük ve ahlaklı olmakla da Eski Genel Başkanımız Kurucumuz Rahmetli Bülent Ecevit’in de gölgesinden yürüyerek yolumuza devam edeceğiz."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası