Ege Postası
Geri

DÜZELTME - Bosna'da korkutan hastane yangını

Sayın Abonemiz, "Bosna'da korkutan hastane yangını" başlıklı haberimizde hastane ve doktor isimleriyle ilgili karışıklığı düzelterek yeniden servis ediyoruz.Bosna-Hersek'in batısındaki Bihaç'ta devlet hastanesinde çıkan yangın büyük...
DÜZELTME - Bosna'da korkutan hastane yangını
Haberler / Dünya
26 Temmuz 2013 Cuma 13:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sayın Abonemiz, "Bosna'da korkutan hastane yangını" başlıklı haberimizde hastane ve doktor isimleriyle ilgili karışıklığı düzelterek yeniden servis ediyoruz.

Bosna-Hersek'in batısındaki Bihaç'ta devlet hastanesinde çıkan yangın büyük paniğe sebep oldu.

'Dr. İrfan Ljubijankiç' devlet hastanesinde sabaha karşı çıkan yangının hızla yayıldığını ifade eden yetkililer, alevlerin bir buçuk saatte kontrol altına alındığını kaydetti.

Çatıda başlayan yangının ardından önce hastanenin elektriği kesildi, ardından itfaiyeceler, askerler ve vatandaşlar 400 hastayı tahliye etti. Oksijen tüpleri gibi patlayıcı ve yanıcı eşya hastaneden uzaklaştırıldı. Komşu illerden gelen itfaiye ekiplerinin de desteğiyle yangın söndürüldü. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası