Ege Postası
Geri

DÜZELTME - Kaldırımcı: Bankalarla ilgili gerekçeli karar kısa sürede çıkacak

Sayın abonemiz,"Kaldırım: Bankalarla ilgili gerekçeli karar kısa sürede çıkacak" başlığıyla servis ettiğimiz haberde Rekabet Kurumu Başkanı Nurettin Kaldırımcı'nın soyadı sehven Kaldırım olarak yer almıştır. Haberimizi düzelterek...
DÜZELTME - Kaldırımcı: Bankalarla ilgili gerekçeli karar kısa sürede çıkacak
Haberler / Ekonomi
6 Haziran 2013 Perşembe 18:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sayın abonemiz,
"Kaldırım: Bankalarla ilgili gerekçeli karar kısa sürede çıkacak" başlığıyla servis ettiğimiz haberde Rekabet Kurumu Başkanı Nurettin Kaldırımcı'nın soyadı sehven Kaldırım olarak yer almıştır. Haberimizi düzelterek yeniden servis ediyoruz. Saygılarımızla.


Rekabet Kurumu Başkanı Nurettin Kaldırımcı, bankalarla ilgili verecekleri gerekçeli kararın en kısa sürede çıkacağını ifade etti.

İstanbul ve Ankara’nın dışında ilk kurul toplantısını Gaziantep’te gerçekleştiren Rekabet Kurumu, üst düzey kamu yöneticileriyle birlikte Gaziantep Sanayi Odası’nda oda ve dernek yöneticileriyle buluştu.
Toplantı sonrası gazetecilerin sorularını cevaplayan Rekabet Kurumu Başkanı Nurettin Kaldırımcı, bankalarla ilgili verilecek gerekçeli karara ilişkin açıklamalarda bulundu. Kaldırımcı, "Bankalarla ilgili gerekçeli kararımız yakında tekemmül edecektir. Çünkü bu karar önemli bir karardır. İnce elenip sık dokunarak hazırlanıyor. Gerekçeli kararımızın hukuken ve iktisaden tabiri caizse sağlam olması lazım. Bu kararı çünkü bütün üyeler tek tek her sayfasını imzalamakta, gözden geçirmekte. Titiz bir çalışma yürütülmekte. Bu yüzden kararımız her ne kadar Şubat sonunda alınmış ise de yakında çıkacaktır. Hep birlikte kamuoyu ile paylaşacağız." dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası