Ege Postası
Geri

Dağ: Hiçbir anlamı yok, çünkü...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul Maltepe'de büyük bir miting ile sonlanacak 'adalet yürüyüşü'yle ilgili AK Parti'nin hukukçu Genel Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili Hamza Dağ'dan sert sözler geldi. AK Parti'nin hukukçu genel başkan yardımcısından sert sözler:
Dağ: Hiçbir anlamı yok, çünkü...
Haberler / Politika
28 Haziran 2017 Çarşamba 12:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGE POSTASI - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun partisinin milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasının ardıdnan Ankara'dan İstanbul'a başlattığı adalet yurüyüşünde yol yarılandı.

Kılıçdaroğlu'nun İstanbul Maltepe'de büyük bir miting ile sonlanacak yürüyüşüyle ilgili AK Parti'nin hukukçu Genel Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili Hamza Dağ'dan sert sözler geldi.

HUKUKLA ALAKASI YOK

Dağ, şunları söyledi;

"Adalet yürüyüşü siyasi bir hareket. Hukukla alakası yok. Açıkçası yürümek bir demokratik haktır. Ancak bu Ana Muhalefet Partisi Genel Başkanının yapacağı bir iş değil. Hukukla ilgili bir problem olduğu kanaatindeyse Meclis'te bir gurubu var. O grup vasıtasıyla dile getirebilir. Siyasi yürüyüşü değerlendirecek olursak 15 Temmuz gibi bir hadisede havaalanında o tank oraya gelmişken, tankın üstüne çıkmaktan korkan, komutanla anlaşıp havalimanından çıkıp belediye başkanının evine sığınan Ana Muhalafet Partisi Genel Başkanının bugün yürümesinin hiçbir anlamı yok. Ben Ana Muhalafet Partisi Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu ve beraberinde yürüyen siyasileri ülkenin sorunlarını bizzat konuşup çözme noktasına davet ediyorum. Ülke insanıyla konuşmaları bir takım örgütler aracılığıyla yapmamalılar."  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası