Ege Postası
Geri

Dağ: İnşallah ikinci bayramı hep beraber yaşarız

İzmir'in Kınık ilçesinin Poyracık Mahallesi'nde düzenlenen iftar programında konuşan Dağ, ortaya vizyon koyan, kendine güvenenlerin tarih yazabileceğini, gerçekleştiremeyenlerin ise tarihten silinip gideceğini belirtti.Dağ, "İnşallah 13. seçimde de ikinci bayramı hep beraber yaşarız" dedi. Dağ, Kınık'taki iftarta konuştu
Dağ: İnşallah ikinci bayramı hep beraber yaşarız
Haberler / Yerel Politika
4 Haziran 2018 Pazartesi 08:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "İnşallah 24 Haziran akşamında da 12 seçimde olduğu gibi 13. seçimde de ikinci bayramı hep beraber yaşarız." dedi.

İzmir'in Kınık ilçesinin Poyracık Mahallesi'nde düzenlenen iftar programında konuşan Dağ, ortaya vizyon koyan, kendine güvenenlerin tarih yazabileceğini, gerçekleştiremeyenlerin ise tarihten silinip gideceğini belirtti.

Milletle iftar ve sahurda da bir arada olmaya gayret ettiklerini belirten Dağ, "Dinimizin, kültürümüzün, değerlerimizin güzelliğini bu sayede daha iyi anlıyoruz." dedi.

Dağ, dünyanın hiçbir yerinde aynı masa etrafında buluşmuş, kendisine rengi, ırkı sorulmayan, "zengin mi, fakir mi" diye bakılmayan, statülerin, dünyalık mevki ve makamların bir kenara konulduğu başka organizasyonun bulunamayacağını kaydederek, şöyle konuştu:

"Bu organizasyon İslam'ın, dinimizin bize verdiği güzelliklerden. Bu ayın sonuna kadar bunlara devam edeceğiz. Bu ay bittiğinde bayram geliyor. Bu ayı, ruhuna uygun bir şekilde değerlendirip bayramda sevdiklerimizle güzel bir bayram geçiririz inşallah. İnşallah da 24 Haziran akşamında 12 seçimde olduğu gibi 13. seçimde de ikinci bayramı hep beraber yaşarız." 

İftar programına, Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer ile AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Fatmanur Gündüzpolat da katıldı.

KINIK'A MÜJDELER

Hamza Dağ Kınık ziyaretlerinde yaptığı açıklamalarda "Maden Şehitleri Parkı, doğalgaz çalışmaları bitti. Kınık Devlet Hastanesi, TOKİ konutları, Delez Yaşam Vadisi bitmek üzere. Kınık Öğretmenevi, Kınık Gençlik Merkezi inşaatlarına bu yaz başlayacağız. Kınık Belediye Başkanımız ile Kınık'ın tüm sorunlarını çözmek için çalışmaya devam ediyoruz" dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası