Ege Postası
Geri

Dalış turizmi için Çeşme'de batırılacaklar

İzmir'in Çeşme ilçesinde, su altı turizmini geliştirilmesi için batırılması planlanan yolcu vapuru ile sahil güvenlik botunun söküm işlemlerinde sona gelindiği bildirildi.
Dalış turizmi için Çeşme'de batırılacaklar
Haberler / İzmir
18 Ocak 2017 Çarşamba 10:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir Büyükşehir Belediyesi, uzun yıllar İzmir Körfezi'nde yolcu taşıyan Kordon Vapuru'nu batırılarak su altı turizmine hizmet etmek üzere Çeşme Belediyesi'ne verdi. Yine bu süreçte Sahil Güvenlik Komutanlığı'ndan bir sahil güvenlik botu batırılmak üzere alındı. Kordon Vapuru ve sahil güvenlik botunun batırılmak üzere söküm işlemlerinde sona gelindi. Ege Deniz Bölge Komutanlığı'na giden Çeşme Denizciler Derneği Başkanı İsmail Porsuk ve Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Sektör Temsilcisi Köksal Hantal, söküm işlemleri bitmek üzere olan sahil güvenlik botunu yakından inceledi. Eşek Adası yakınlarında önümüzdeki aylarda batırılması hedeflenen vapur ile botun sualtı turizminin yanı sıra, deniz canlıları için yaşam alanı olacağı belirtildi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası