Ege Postası
Geri

Dalkılıç Ödemişli hayranlarıyla buluştu

Dalkılıç Ödemişli hayranlarıyla buluştu
Haberler / İzmir
7 Eylül 2017 Perşembe 11:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir'in Ödemiş ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 95'inci yıldönümü etkinlikleri kapsamında sahne alan ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, hayranlarını coşturdu.

Ödemiş'in düşman işgalinden kurtuluşu çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Kutlamalar kapsamında Saraçoğlu Stadı'nda düzenlenen konserde pop müziğin güçlü seslerinden Murat Dalkılıç hayranları ile buluştu. Dalkılıç, 'Külah', 'Soktuğu Duruma Bak', 'Ben Bilmem', 'Aşk Nerede Sen Orda', 'Neyleyim İstanbul'u' ve 'Aşina' gibi bir çok şarkısını peşpeşe seslendirdi. Şarkılara bazı hayranları da bulundukları yerden dans ederek eşlik etti. Dalkılıç, sahnedeki enerjisiyle de dikkati çekti.

İki saat sahnede kalan Dalkılıç, Ödemişliler'i coşturdu. Dalkılıç, bir ara, torunu Nil Gürasi ile sahneye gelen AK Partili Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem ile hatıra fotoğrafı da çektirdi. Küçük Nil'in Dalkılıç ve orkestrası eşliğinde bir süre dans etmesi izleyicilerden alkış aldı.

Konserin sonunda Dalkılıç'a katılımı nedeniyle teşekkür eden Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Ödemişspor forması ve efe heykelciği hediye etti.

 

Kapalı tribün ile saha içinin tamamen dolduğu konseri Ödemiş İlçe Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi, Ödemiş İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mustafa Hüyüktepe ve AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Halil Demir de izledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası