Ege Postası
Geri

Damat cinayetinde kayınpeder ile kayınbirader tutuklandı

İzmir'in Bayraklı ilçesinde eşiyle boşanma aşamasında olan Uğur Yurtseven'i (33) bıçak ve tabancayla öldürdükleri gerekçesiyle aranan kayınpederi Mehmet Sabit Şahin (65) ile kayınbiraderi Kadir Şahin (36), gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edidilen baba-oğul, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Damat cinayetinde kayınpeder ile kayınbirader tutuklandı
Haberler / 3. Sayfa
7 Nisan 2024 Pazar 16:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Olay, saat 15.00 sıralarında Soğukkuyu Mahallesi 1847/13 Sokak’ta meydana geldi. Uğur Yurtseven, boşanma işlemlerini konuşmak için kayınpederi Mehmet Sabit Şahin ve kayınbiraderi Kadir Şahin ile bir araya geldi. Burada, taraflar arasında çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgada, Yurtseven'i tabancayla vurup bıçaklayan Mehmet Sabit Şahin ve oğlu Kadir Şahin, kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin müdahale ettiği Uğur Yurtseven, tüm çabalara karşın kurtarılamadı.

Olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, Mehmet Sabit Şahin ve oğlu Kadir Şahin'i dün akşam saatlerinde yakalayıp, gözaltına aldı. Kadir Şahin'in susma hakkını kullandığı öğrenilirken, kayınpeder Mehmet Sabit Şahin'in ise suçunu itiraf ettiği bildirildi.

TUTUKLANDILAR

Mehmet Sabit Şahin ile onun oğlu Kadir Şahin’in, emniyetteki işlemleri tamamlandı. Baba-oğul, sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Mehmet Sabit Şahin'in 'yaralama' suçundan, Kadir Şahin'in ise terörle mücadeleden suç kaydı bulunduğu bildirildi. (DHA)

 

İzmir'de sokak ortasında cinayet! Kayınpederi ve kayınbiraderi tarafından öldürüldü

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası