Ege Postası
Geri

Damızlık Doruk'un çikolata tutkusu

Kuşadası Efes Kongre Merkezi'nde 45 bin metrekarelik alanda Platform Fuarcılık düzenlenen Anadolu EXPO 2. Canlı Hayvan Fuarı'nda çikolatayla beslenen Doruk adındaki bin 500 kiloluk damızlık sığır ilgi odağı oldu.
Damızlık Doruk'un çikolata tutkusu
Haberler / Genel
7 Kasım 2015 Cumartesi 10:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Küçük yaşta çikolata yemeye alıştırılan sevimli hayvanın sahibi Nezahat Karanfil, “Doruk henüz buzağı iken annesinden her süt içtiğinde hemen arkasından çikolata veriyordum. Aramızdaki bağ da böyle oluştu. Şimdi de çikolata yemeden geçirdiği bir günü yok" dedi. 

Anadolu Üniversitesi Edebiyat Fakültesi 2. Sınıf öğrencisi olan Nezahat Karanfil, Aydın'ın İncirliova ilçesinde gözlerini dünyaya açan Doruk ile iletişim kurabilmek için çikolata verdiğini belirterek, “Şimdi günde 15 kilogram yem yiyor ve hemen ardından da bir çikolata istiyor. Ona kendi ellerimle boncuktan kolye ve bileklik yaptım. O benim çocuğum gibi oldu" dedi.

Gösterişli yapısıyla da fuarın gözdesi olan Doruk'u çikolata yerken gören ziyaretçiler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Özellikle Türkiye'nin dört bir yanından gelen hayvancılık sektörünün temsilcileri de Doruk'a gözü gibi bakan üniversiteli Nezahat Karanfil'i tebrik etti. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası