Ege Postası
Geri

Daralan yollar geçit vermiyor

İzmir'in Konak İlçesi'nde, Bozyaka-Halkapınar seferini yapan ESHOT'a ait belediye otobüsü, bir otomobile çarptı. Kazada yaralanan olmazken otomobil ve otobüste maddi hasar oluştu.
Daralan yollar geçit vermiyor
Haberler / Güncel
12 Eylül 2017 Salı 11:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kaza, bugün saat 08.15 sıralarında, Şehitler Caddesi'nin Alsancak Garı girişinde meydana geldi. ESHOT'a ait belediye otobüsü ile Bozyaka-Halkapınar seferini yapan 35 yaşındaki Mehmet Emin Bilinmiş, Alsancak Garı önünden caddeye döndükten kısa süre sonra, aynı yöne giden 27 yaşındaki Halil İbrahim Karakızıl yönetimindeki otomobile arkadan çarptı. Tramvay çalışmaları nedeniyle tek yöne dönüştürülen, araçların sağ ve sol tarafa park ederek daralttığı yolda meydana gelen kazada yaralanan olmazken, otobüste ve otomobilde maddi hasar oluştu. Otobüste bulunan yolcular ise inerek başka otobüslerle yoluna devam etti. Kaza nedeniyle yolda bir süre trafik akışı sağlanamadı, sıkışıklık yaşandı.(DHA)


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası