Ege Postası
Geri

Darp edilen Avcıoğlu o anları anlattı

İzmir’in Selçuk ilçesinde kaçak villaların son durumunu yerinde tespit etmek için dün inşaat bölgesine giden Ege Postası ve Büyük İzmir ekibine saldırı gerçekleştirildi. Darp edilen Figen Avcıoğlu, o anları anlattı. Avcıoğlu açıklamasında, ‘’ Şahsın bana olan fiziki saldırısı ile yerlerde sürüklendim. Yaşadığımız olay sindirilecek bir olay değil’’ dedi.
Darp edilen Avcıoğlu o anları anlattı
Haberler / İzmir
14 Aralık 2022 Çarşamba 10:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Ege Postası ve Büyük İzmir’in gündeme getirdiği kaçak villalarla ilgili son durumu öğrenmek ve kamuoyunu bilgiledirmek adına inşaat bölgesine giden ekibimize inşaattan gelen kimliği belirsiz sahış tarafından saldırı gerçekleştirildi. 
Ekibimiz saldırının ardından İlçe Jandarma Komutanlığı'na giderek, şahıs hakkında şikayet dilekçesi verdi. 

Kimliği belirsiz şahıs tarafından darp edilen Figen Avcıoğlu, o anları anlattı. Saldırganın fiziki saldırısı ile yerlerde sürüklendiğini ifade eden Avcıoğlu, ‘’ Şahsın bana olan fiziki saldırısı ile yerlerde sürüklendim. Yaşadığımız olay sindirilecek bir olay değil’’ dedi. 

Avcıoğlu’nun açıklaması şu şekilde; 

‘’Selçuk’ta kaçak yapılan villaları görüntülemeye gitmiştik. Orada çalışan ve kimliğini bilmediğimiz bir kişi tarafından darp edildik. Kameramıza ve mikrafonumuza saldırıldı. Bana yumruk atıldı, yerlerde sürüklendim. Kameraman arkadaşım beni yerden kaldırmak için müdahele ettiğinden dolayı o anları görüntülemeyedik. Bir darba maruz kaldık ve biz orada herhangi kavgacı yaklaşım sergilemedik. Buradaki son durumu görüntülemek için geldik fakat anonsumuza başlamadan biri çitlerken atlayarak mikrofonuma saldırdı. Kameraman arkadaşım yardım etmek için geldi. Şahsın bana olan fiziki saldırısı ile yerlerde sürüklendim. Yaşadığımız olay sindirilecek bir olay değil. ‘’

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası