Ege Postası
Geri

Davutoğlu: 1 Kasım referandum!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, seçim çalışmalarını dün memleketi Konya’da sürdürdü. Hemşehrilerinden tek başına iktidar isteyen Davutoğlu, “Bu seçim son derece önemli. Bu seçimle sadece iktidara karar verilmeyecek, Türkiye’nin geleceği, istikbali oylanacak. Neredeyse bir referandum bu” dedi, şöyle devam etti:
Davutoğlu: 1 Kasım referandum!
Haberler / Politika
31 Ekim 2015 Cumartesi 09:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ERBAKAN’I ANDI
“Konya’nın evladı Necmettin Erbakan’a da selam olsun. Dün (önceki gün) doğum günüydü kendisini bir kez daha andık. Büyük haksızlıklara, haraketlere maruz bırakıldı da hep Konya’ya güvendi. Konya’ya güvenen başka hiçbir güvenç istemez. Ne zaman kritik bir yola çıksam hep sizinle birlikte oldum. Her zaman sizin duanızı arkamda hissettim. 
Bu seçim son derece önemli. Bu seçimle sadece iktidara karar verilmeyecek; Türkiye’nin geleceği, istikbali oylanacak. Neredeyse bir referandum bu. Vereceğiniz oylarla yükselen Türkiye’nin kararını siz vereceksiniz. Türk demokrasi tarihinin en büyük oy oranını bekliyoruz sizden. Yüzde 75-80’lere doğru Konya ‘burada’ diyecek m? 1 Kasım’da güçlü bir yönetime sahip olması için oylarını vereceksiniz.



BAŞBAKANLIK İKRAMI
7 Haziran’dan sonra her şey gözlerinizin önünde oldu. Biz birlik siyaseti güderken diğerleri milletin sesini duymadı. Görevden kaçmak için her birinin ayrı bahaneleri oldu. Biz bütün partilerle konuşalım derken, CHP, Kılıçdaroğlu, milletimizin yüzde 41 oy verdiği AK Parti’yi hükümet dışında tutmanın hesaplarını yaptı. Sanki tapulu mallarıymış gibi bir birlerine başbakanlık ikram ettiler. Geçmiş 13 yıllık birikimimizi reddetmemizi istediler. Bahçeli’nin ağzından hiç ‘evet’ diye bir söz duydunuz m? 7 Haziran’da öfkeli yüz ifadesiyle uzlaşmaz tavır takındı, sonuna kadar devam etti. Bahçeli’ye ‘evet’ demeyi öğretecek miyi? Kılıçdaroğlu’na blok siyasetini unutturacak mıyı? HDP’ye terör dersi verecek miyi? Şimdi Bahçeli durumu kurtarmaya çalışıyor. İktidar olma niyetin yoksa niye siyaset meydanındası? Bunu bize izah et.

BUNLARA MUHTAÇ ETMEYİN
Bir daha hükümeti kurmak için bunlara bizi muhtaç etmeyin. Tek meseleleri var, AK Parti gitsin de ne olursa olsun. Her konuda anlaşmazlığa düşerler mesele AK Parti olduğunda, birleşirler, karşımıza geçerler. Anayasanın gereği hükümeti de kendimiz kurduk. Kabineye bakan dahi vermediler. Böyle siyaset olur mu, bu yaptıkları Türkiye’ye ihanet ve görevden kaçmak değil mi'”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası