Ege Postası
Geri

Defterdarlık'ta ihale zamanı

İzmir Defterdarlığı'nca Hazineye ait taşınmazların ekonomiye kazandırılmasına yönelik kira ve satış ihaleleri 8,9,10,11/07/2014 tarihlerinde düzenlenecek.
Defterdarlık'ta ihale zamanı
Haberler / Ekonomi
5 Temmuz 2014 Cumartesi 11:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - İzmir Defterdarı Tamer Utkucu tarafından yapılan açıklamada, İzmir Defterdarlığı, Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Balçova Emlak Müdürlüğünce Güzelbahçe, Menderes,Urla ve Seferihisar ilçelerinde bulunan taşınmazlarla ilgili ihaleler yapılacağı belirtildi.

Piyasa rayiçlerine göre belirlenen toplam tahmini satış bedeli 5.343.494,68 TL üzerinden 44 adet taşınmaz ile toplam tahmini  kira bedeli 59.547,00 TL üzerinden13 adet taşınmaz için 2886 sayılı kanunun 45 inci maddesine göre açık teklif usulü ile satış ve kiralama ihalesine çıkıldı. Defterdar Utkucu, "Ekonomiye kazandırılması düşünülen taşınmaz satış ve kiralama ihaleleri Hükümet Konağı C Blok K:4 Konak/İZMİR adresinde 8, 9, 10, 11 Temmuz tarihlerinde yapılacak olup, ihale ile ilgili ayrıntılı bilgilere izmirdefterdarligi.gov.tr adresinden de ulaşılabilecek" dedi. 



 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası