Ege Postası
Geri

”Değişim isteği tsunami gibi geliyor”

İzmir Ticaret Odası (İTO) seçimlerinde saha çalışmaları hızla sürürken Ortak Akıl Grubuna verilen destek çoğalıyor. Ortak Akıl Grubu Takım Kaptanı Salih Özçifçi, sahada yapılan çalışmalarda değişim isteğinin bir anlamda tsunami gibi dalga dalga yayıldığını, her geçen gün kendilerine eklenen arkadaşlarının Ortak Akıl Grubuna güç verdiğini bu güveni boşa çıkarmayıp çok çalışacaklarını söyledi. 76 Meslek Komitesi’nde çalışmaların sürdüğünü, Ortak Akıl Grubu iletişim merkezindeki gerçekleştirilen toplantılar ile en iyisini, en doğrusunu yapmak üzere çalıştıklarını ve şartlandıklarını dile getiren Salih Özçifçi, İTO’da Web portalı üzerinden Coğrafi Bilgi Sistemi (GSI) kuracaklarını da açıkladı.
”Değişim isteği tsunami gibi geliyor”
Haberler / Güncel
23 Nisan 2013 Salı 15:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Ortak Akıl Grubu Takım Kaptanı Salih Özçifçi, Coğrafi Bilgi Sistemi sayesinde google map ve uydu fotoğraflarından yararlanılarak internet kullanımı olan her yerden üye işyerlerinin bilgi ve tanıtımının kolayca yapılacağını ifade etti. Sistem sayesinde dünyanın neresinde olursa olsun ya da İzmir’in içinde nerede olursa olsun bir tıkla aranan en yakın sektörün en yakın işyerinin ya da aradığınız kişinin iş yerinin kolayca bulunacağını kaydeden Özçifçi, “Bu sayede bilgi iletişimi, sektörler arasındaki bağ ve üyeler arasında iletişim kolaylaşacak” diye konuştu.

Bilişim sektörü buluşacak

Kendisinin de içinde bulunduğu bilişim sektörü ile 24 Nisan günü bir araya geleceklerini ve fikir alışverişinde bulunacaklarını hatırlatan Özçifçi, saat 09.00 – 11.00 saatleri arasında Tarihi Havagazı fabrikasında gerçekleştirilecek kahvaltılı buluşma toplantısına sektör temsilcilerini davet etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası