Ege Postası
Geri

Dehşet! Ankara'da art arda silahlı saldırı: 5 ölü

Ankara’da sokak ortasında KOM'da görevli kadın polis N.T.B. ile yanındaki sivil Ş.D. öldürüldü. Kadın polisi vuran kişinin de Asayiş Şube'de görevli polis A.Y. olduğu öğrenildi. Ankara'da diğer kanlı saldırı ise Mamak'ta yaşandı. Silahlı bir kişi ağabeyi ve yengesine kurşun yağdırıp intihar etti. İki olayda şimdiye kadar toplam 5 kişi hayatını kaybetti.
Dehşet! Ankara'da art arda silahlı saldırı: 5 ölü
Haberler / 3. Sayfa
18 Mart 2016 Cuma 12:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Olay, sabah saatlerinde Çankaya Sokullu Mehmet Paşa Caddesi üzerinde gerçekleşti.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru A.Y., Organize Şube Müdürlüğü'nde görevli kadın polis memuru N.T.B ve yanındaki Ş.D.'yi silahla vurarak öldürdü.  Polis memuru A.Y daha sonra teslim oldu. A.Y'nin N.T.B'nin eski eşi olduğu belirtildi.




Ağabeyi ve yengesini vurup intihar etti
Ankara’da bir kişi, tartıştığı ağabeyi ve yengesini ağır yaralayıp aynı silahla intihar etti. Hastaneye kaldırılan iki kişiden saldırganın ağabeyi kurtarılamadı.

Olay sabah saatlerinde Mamak’ta gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre daha önceden aralarında husumet bulunan Aytekin S. ile ağabeyi Bülent S. ve yengesi Aysun S., cadde üzerinde bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışma bir süre sonra silahlı kavgaya dönüştü. Aytekin S. yanında getirdiği tabanca ile ağabeyi ve yengesini vurup intihar etti.



Doğan Haber Ajansı, saldırgan Aytekin S.'nin sabah saatlerinde cezaevinden izinli olarak çıktığını aktardı.

Silah seslerinin ardından etrafta bulunan vatandaşlar, ambulans ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ambulanslar ağır yaralı olan karı kocayı Ankara Numune Hastanesi'ne kaldırdı. Kayınbirader Aytekin S.'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Numune Hastanesi'ne kaldırılan ağabey Bülent S. de hastanede hayatını kaybederken, aynı hastaneye götürülen yenge Aysun S.'nin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Olay yerine çok sayıda polis ekipleri geldi. Caddeyi trafiğe kapatan polisler uzun süre olay yerinde inceleme yaptı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası