Ege Postası
Geri

Delican Ankara'ya çağrıldı: Genel Merkez ne istedi'

AK Parti’de bazı il teşkilatlarında başlatılan revizyon devam ederken, İl Başkanı Bülent Delican’ın Ankara’ya çağrılması kulisleri hareketlendirdi. Delican'a muhalif bir çok isim, il başkanının Ankara'ya çağrılmasını “istifası istenecek” şeklinde yorumlarken, Delican'a Genel Merkez'den direktifler geldi. Delican'dan kentteki 500 bine yakın üyenin daha aktif hale getirilmesi istendi. Delican Ankara'ya çağrıldı, kulisler hareketlendi!
Delican Ankara'ya çağrıldı: Genel Merkez ne istedi'
Haberler / Politika
29 Aralık 2015 Salı 16:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş, İzmir İl Başkanı Bülent Delican’ı Ankara’ya çağırdı. Apar topar Ankara’ya giden Delican,  öğle saatlerinde Ataş’la bir araya geldi.

ÜYE DİREKTİFİ
Genel Merkez kaynaklarından edindiğimiz bilgilere göre, Ataş'ın Delican'dan İzmir'de 500 bine yakın parti üyesinin daha aktif hale gelmesi için çalışmalar yapmasını istediği öğrenildi. Ataş'ın il teşkilatıyla ilçe teşkilatları arasındaki uyumun da arttırılmasını istediği öğrenildi.
 
KULİSLERİ HAREKETLENDİRDİ
Delican'ın Ankara'ya çağrılması gün içinde kulisleri hareketlendirdi. Geçtiğimiz günlerde Genel Merkez düğmeye basmış, Elazığ, Burdur ve Kahramanmaraş il teşkilatlarında revizyona gitmişti. Bu 3 ilde il başkanlarının istifası istenmişti. Delican’ın da sürpriz bir şekilde Ankara’ya çağrılması sonrası özellikle Delican'a muhalif kesim, “istifası istenecek" yorumlarını yaptı.
 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası