Ege Postası
Geri

Delican teşkilata ‘Bir nefes daha fazla alın’ dedi

AK Parti İzmir İl Teşkilatı Pazar mesaisine Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı, Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirdiği seçim çalışmaları değerlendirme toplantısı ile başladı. Toplantının gündemi seçim günü kurulacak sandıklar ve sandık başı görevlileri olurken Delican teşkilata, “Biraz daha azim, bir nefes daha fazla alın. Bir gün daha evden ayrı kalın sonraki gün dinlenirsiniz. Her ulaştığınız kardeşimiz 7 Haziranda ki başarımızda etkili olacak son ana kadar çalışacağız” dedi.
Delican teşkilata ‘Bir nefes daha fazla alın’ dedi
Haberler / Yerel Politika
31 Mayıs 2015 Pazar 17:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Seçime kısa süre kala çalışmalarına hız veren AK Parti İzmir İl Teşkilatı sandıklarda işi sıkı tutacak. AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican’ın ilçe kongrelerinden bugüne kadar her zaman hassasiyetle altını çizdiği sandık başı görevlileri belirlendi. Sandık görevlilerine gerekli sandık başı eğitimleri verildi. İzmir’de bulunan toplam 8 bin 963 sandıkta 50 bin AK Gönüllü görev alarak seçmenlerin emanetine, sahip çıkacak. 


Gücümüzü er meydanında gösterdik
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun İzmir ile buluştuğu büyük mitingde başarıya ulaşmalarında en büyük görevi yerine getiren teşkilata teşekkür eden Delican şöyle devam etti, ”Hepimiz er meydanında güreşe çıktığımızda gücümüzü gösteriyoruz. Aynı performansı teşkilatımızdan sandıkta da bekliyorum. Bu hafta teşkilat olarak sandıklara yoğunlaşacağız. Sandıklar hepimizin namusu. Kaç aydır bunun mücadelesini veriyoruz. Artık sona yaklaştık. Çalışmalarımızın sonucunu namusumuz olan sandıklardaki seçmenlerimizin emanetlerine sahip çıkarak alacağız.”


Türkiye’nin uçurumun kenarından döndüğünü hatırlatın
İlçe Başkanları’na son haftaki açıklamalarında iletişime geçtikleri seçmenlere Türkiye’nin uçurumun kenarından döndüğünü tekrar hatırlatmalarını isteyen Delican, “Yollar, köprüler değişim ve kalkınma için yapılması gereken her şey 12 yıla sığdırıldı. 500 milyar dolarlık ihracat hedefi olan bir Türkiye bu hedefe limanlar, otoyollar, havalimanları ile ulaşacak. Bunların hepsinin halkımız farkında yalnız sizler bu hafta girdiğiniz her ortamda bunları hatırlatın” diye konuştu. 


Kazanımlarımız erozyona uğrasın istiyorlar
7 Haziran seçimlerinin Türkiye’nin bundan sonraki rotasını belirleyecek önemli bir dönemeç olduğunu vurgulayan AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu ise, ”AK Parti kurulduğundan bu yana 13 senede Türkiye demokratik anlamda birçok kazanım elde etti. Vesayetin izlerini büyük ölçüde kırdık. Bugün artık Türkiye’nin bu kazanımlarını kurumsallaştırması gerekiyor. Buda 7 Haziran’da AK Partinin kazanacağı zaferden geçiyor. Karşımızdaki grup Türkiye’nin kazanımlarının erozyona uğraması, kazanımların kaybolarak eski Türkiye’ye geri dönülmesini hedefliyor. Bunu için organizasyon içerisindeler” ifadelerini kullandı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası