Ege Postası
Geri

Demirtaş: ‘Her yangında ilk kurtarılacak şey, Beyefendi'nin koltuğudur’

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, “İktidar, bu korkunç günlerde bile zulümden, baskıdan, adaletsizlikten vazgeçmedi. ‘Her yangında ilk kurtarılacak şey, Beyefendi'nin koltuğudur’ diyerek devletin tüm gücünü, koltuğu kurtarmak için seferber ettiler. Ancak dördüncü günde sıra depremzedelere gelebildi” açıklamasını yaptı.
Demirtaş: ‘Her yangında ilk kurtarılacak şey, Beyefendi'nin koltuğudur’
Haberler / Politika
18 Şubat 2023 Cumartesi 19:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Edirne F Tipi Cezaevi’nde 6 Kasım 2016 tarihinden bu yana tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, avukatları aracılığıyla sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı. Demirtaş’ın açıklaması şöyle:

“İktidar, bu korkunç günlerde bile zulümden, baskıdan, adaletsizlikten vazgeçmedi. ‘Her yangında ilk kurtarılacak şey, Beyefendi'nin koltuğudur’ diyerek devletin tüm gücünü, koltuğu kurtarmak için seferber ettiler. Ancak dördüncü günde sıra depremzedelere gelebildi. Tam 13 gündür, deprem yıkımını sadece biz hapistekiler televizyondan izliyoruz, bir de Cumhur'un küçük ortağı izliyor. Çıktı iki defa konuştu; tehditler, hakaretler savurup indi. Onun da kurtarmaya çalıştığı ilk şey, Beyefendi'nin koltuğu. Yurtsever olun, halkınızı sevin ama pespaye milliyetçiliğe, ırkçılığa bulaşmayın. İnsanlığınızı bile elinizden alır.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası