Ege Postası
Geri

Deneyimli anneler dayanışması

‘Canbebe ile Deneyimli Anneler Konuşuyor’ semineri Konak Belediyesi’nin ev sahipliğinde Prof. Dr. Türkan Saylan Alsancak Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi.
Deneyimli anneler dayanışması
Haberler / Yerel Yönetimler
24 Ekim 2013 Perşembe 09:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Bebek bezi, bebek kozmetik ve temizlik ürünlerinin öncü markalarından olan Canbebe, ‘Canbebe ile Deneyimli Anneler Konuşuyor’ seminerini İzmirli kadınlar için düzenledi.
Ontex Pazarlama Müdürü Müge Hasbay Öztunç’un moderatörlüğünde gerçekleşen ‘Canbebe ile Deneyimli Anneler Konuşuyor’ seminerine HT Hayat Genel Yayın Yönetmeni Pınar Reyhan Özyiğit, Parents Dergisi Yayın Yönetmeni Nora Romi, Uzman Psikolog Dilek Kırcaoğlu annelik deneyimlerini paylaştı. Kanaltürk’te yayımlanan ‘Özge Uzun’la Her Sabah’ programının sunucusu Özge Uzun’un konuk konuşmacı olarak yer aldığı seminer, Konak Belediyesi’nin evsahipliğinde Prof. Dr. Türkan Saylan Alsancak Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi. Etkinliğe pek çok anne ve anne adayının yanı sıra Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan ve sivil toplum kuruluşlarının üyeleri katıldı.
Anne ve bebeklerin dünyasında deneyimin önemine dikkat çekmek amacıyla gerçekleştirilen ‘Canbebe ile Deneyimli Anneler Konuşuyor’ seminerinde konuklar anneliği, annelik heyecanını, hamilelik ve sonraki süreci İzmirli kadınlarla paylaştı. Psikolog Dilek Kırcaoğlu, annelerin en büyük problemi olan emzirmenin önemine dikkat çekti. Kırcaoğlu, “Emzirme sırasında anne ile bebek arasında güçlü bağlar kurulur, güven duygusu oluş. Ancak emzirme problemi yaşayan anneler de endişe etmesin, suçluluk duymasın. Bebeğinize mama takviyesi yaparken de bu paylaşımı yaşayabilirsiniz” dedi.
Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, anneliğin çok kutsal olduğunu ifade ederek, “Bu tür toplantıların, paylaşımların toplumun geleceğine katkı koyacağına inanıyorum ve sizleri kutluyorum. Can Bebe bizim hayata geçirdiğimiz 'İzmir'e Bir Melek, Aramıza Hoş Geldin Bebek’ kampanyamızın da sponsorlarından. Katkıda bulundukları ve pek çok yeni doğan bebek ve ailesine katkı koydukları için kendilerine de teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Başkan Tartan tüm kadınları, Konak Belediyesi Kadın Futbol Takımı’nın 10 Kasım saat 13.30’da Avusturya’nın Neulengbach takımı ile yapacağı maça davet ederken iş dünyasını da sponsor olmaya ve destek vermeye davet etti.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası