Ege Postası
Geri

Deniz Baykal'ın vefatının ardından İzmirli siyasilerde başsağlığı mesajları

Eski CHP Genel Başkanı, Antalya Milletvekili Deniz Baykal 84 yaşında yaşamını yitirmesinin ardından İzmir'de birçok siyasetçi sosyal medya hesaplarından taziye mesajları yayımladı.
Deniz Baykal'ın vefatının ardından İzmirli siyasilerde başsağlığı mesajları
Haberler / Politika
11 Şubat 2023 Cumartesi 11:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI-  CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal 84 yaşında yaşamını yitirdi.

İzmirli siyasilerden gelen başsağlığı mesajları şöyle:

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu: Önceki Dönem Genel Başkanımız ve Antalya Milletvekilimiz Deniz Baykal’ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Kendisine Allah’tan rahmet, yakınlarına ve tüm CHP ailemize başsağlığı diliyorum.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer: Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Milletvekili ve eski genel başkanımız Deniz Baykal'ın vefatını üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allahtan rahmet, ailesine, sevenlerine, partimize başsağlığı ve sabır diliyorum.

CHP İzmir İl Başkanlığı sosyal medya hesabından, "Genel Başkanımız, Türkiye ve Cumhuriyet Halk Parti sevdalısı, Antalya Milletvekilimiz, eski bakanımız, kıymetli büyüğümüz Sayın Deniz Baykal vefat etti. Büyük bir üzüntü içindeyiz. Ailesinin, örgütümüzün ve ulusumuzun başı sağ olsun." mesajı paylaşıldı.

CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan: Önceki Genel Başkanım Sayın Deniz Baykal’ın vefatını üzüntü ile öğrendim. Memlekete ve partimize politik mücadelesi ile büyük katkılar sundu. Ailesinin,CHP ailemizin, ulusumuzun başı sağ olsun.

CHP YDK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahir Polat: Önceki dönem Genel Başkanımız, Antalya Milletvekilimiz Deniz Baykal’ın vefatını üzüntü ile öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet diliyorum. Ailesinin, yakınlarının ve örgütümüzün başı sağ olsun.

CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır: Genel Başkanımız, Dışişleri Bakanımız, memleket ve CHP sevdalısı, ömrünü aydınlık bir Türkiye mücadelesine adayan devlet adamı, Sayın Deniz Baykal aramızdan ayrıldı. Kendisine Allah’tan rahmet; ailesine ve örgütümüze sabır diliyorum. Başımız sağ olsun, huzur içinde uyusun.

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel: Önceki Genel Başkanımız, Antalya Milletvelimiz Deniz Baykal’ı kaybettik. Türk siyaseti önemli bir ismini yitirdi. Kendisine Allah’tan rahmet Baykal ve Cumhuriyet Halk Partisi ailesine baş sağlığı diliyorum.

CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu: Önceki dönem Genel Başkanımız, Antalya Milletvekilimiz #DenizBaykal’ın vefat haberini üzüntü ile öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve örgütümüze sabırlar diliyorum. Başımız sağ olsun.

CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter: Türkiye siyasi tarihinin önemli isimlerinden,Genel Başkanlarımızdan, Antalya Milletvekilimiz Deniz Baykal’ın vefatını büyük bir üzüntü ile öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet, kederli ailesine,sevenlerine ve milletimize başsağlığı diliyorum.

CHP İzmir Milletvekili Kani Beko: Cumhuriyet Halk Partisi Eski Genel Başkanımız, Antalya Milletvekilimiz Deniz Baykal’ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Kendisine Allah’tan rahmet, yakınlarına, tüm parti örgütümüze başsağlığı diliyorum.

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur: Cumhuriyet Halk Partisi Eski Genel Başkanımız, Antalya Milletvekilimiz sayın Deniz Baykal’ın vefatını büyük bir üzüntü ile öğrendim .Baykal’a Allah’tan rahmet, yakınlarına ve tüm CHP örgütümüze başsağlığı diliyorum.

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay: Cumhuriyet Halk Partisi Eski Genel Başkanımız Deniz Baykal’ı hayatını kaybettiğini üzüntü ile öğrendik. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve partimize başsağlığı diliyorum.

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü: Cumhuriyet Halk Partisi Önceki Dönem Genel Başkanlarımızdan Deniz Baykal’ı kaybettik. Kendisine Allah'tan rahmet, aile yakınlarına sabır ve parti örgütümüze başsağlığı diliyorum.

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal: Cumhuriyet Halk Partisi Eski Genel Başkanımız Deniz Baykal’ın vefatını üzüntüyle öğrendim.Kendisine Allah’tan rahmet, yakınlarına ve tüm CHP ailemize başsağlığı diliyorum.

Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ: Cumhuriyet Halk Partisi Eski Genel Başkanımız ve Antalya milletvekilimiz Sayın Deniz Baykal’ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve partimize başsağlığı diliyorum.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu: Cumhuriyet Halk Partisi Eski Genel Başkanımız Deniz Baykal'ı kaybettiğimizi büyük bir üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır, CHP örgütümüze başsağlığı dilerim.

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin: Önceki dönem CHP Genel Başkanımız ve Antalya Milletvekilimiz Deniz Baykal'ın vefat haberini üzüntüyle öğrendim. Hayatı boyunca ülkesi için çalışan Baykal'a Allah'tan rahmet; yakınlarına, dostlarına ve CHP ailemize sabır ve başsağlığı diliyorum.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda: Cumhuriyet Halk Partimizin önceki dönem Genel Başkanı, Antalya Milletvekilimiz Deniz Baykal’ın vefatını büyük bir üzüntü ile öğrendim. Baykal’a Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabır dilerim.

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce: Cumhuriyet Halk Partimizin eski Genel Başkanı, Antalya milletvekilimiz, Sayın Deniz Baykal’ı kaybettik. Türkiye önemli bir siyaset adamına veda etti. Partimizin başı sağ olsun.

Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel: Cumhuriyet Halk Partisi'ne uzun yıllar emek veren, gönül veren genel başkanlarımızdan, Antalya milletvekilimiz,değerli parti büyüğümüz Deniz Baykal'ı kaybettiğimizi üzüntüyle öğrendik. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesi ve tüm parti camiamıza başsağlığı dileriz.

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin: Cumhuriyet Halk Partisi Önceki Dönem Genel Başkanlarımızdan Deniz Baykal’ı kaybettiğimizi büyük bir üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenlerine sabır diliyorum. Başımız sağ olsun.

Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz: Geçmiş dönem Genel Başkanımız, Antalya Milletvekilimiz Sayın Deniz Baykal'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum.

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz: Genel Başkanımız, değerli büyüğümüz Sayın Deniz Baykal’ın vefat haberini büyük bir üzüntü ile aldım. Başkanımıza Allah'tan rahmet, milletimize baş sağlığı diliyorum.

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş: Cumhuriyet Halk Partisi önceki Genel Başkanımız ve Antalya Milletvekilimiz Deniz Baykal’ı yitirdik. Kendisine Allah’tan rahmet diliyorum. Milletimizin, CHP ailemizin ve yakınlarının başı sağ olsun.

Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar: Vefatını derin bir üzüntüyle öğrendiğim Cumhuriyet Halk Partisi Eski Genel Başkanımız Deniz Baykal'a Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır, CHP örgütümüze başsağlığı dilerim.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası