Ege Postası
Geri

Deniz Yücel sürprizi; Adaylığını açıklıyor

CHP İzmir İl Başkanlığı için adayların 2 Ocak'a kadar ortaya çıkması beklenirken ilk hamle İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun işaret ettiği Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Sözcüsü Deniz Yücel’den geldi. Yücel’in adaylığını 14.30’da il başkanlığında resmen açıklayacağı öğrenildi. Deniz Yücel sürprizi
Deniz Yücel sürprizi; Adaylığını açıklıyor
Haberler / Yerel Politika
29 Aralık 2017 Cuma 13:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

YAĞMUR UYGUR / EGEPOSTASI - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun ilçe başkanları, belediye başkanları, milletvekilleri ve il yönetimiyle bir araya gelerek örgütün ‘il başkan adayı’ konusunda önerilerini aldıktan sonra dün akşam saatlerinde ismini önerdiği Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Sözcüsü Deniz Yücel yola çıkıyor.

Yücel, "Siyasete gözümü açtığım, yuvam bildiğim, yükselmesi ve yücelmesi için naçizane emek verdiğim Cumhuriyet Halk Partimde, yeni bir görev için yola çıkıyorum. Tüm örgütümüzle birlikte omuz omuza yürümek için; Hak, Hukuk ve Adalet için, Halkın ve CHP'nin İktidarı için,  Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığına adayım" sözleriyle adaylığını açıkladı.

Deniz Yücel, bugün 14.30'da il başkanlığında adaylık açıklamasını yapacak. İsmi kulislerde son günlerde sıkça dillendirilen Deniz Yücel, "Benim böyle bir çalışmam yok" demişti. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası