Ege Postası
Geri

Denizde dev bayrak açtılar

İzmir'in Çeşme İlçesi'nde, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 94'üncü yıl dönümünde gezi tekneleriyle tura katılan vatandaşlar denizde açtıkları büyük Türk Bayrağı ile Zafer Bayramı'nı coşkuyla kutladı. 
Denizde dev bayrak açtılar
Haberler / İzmir
31 Ağustos 2016 Çarşamba 08:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Çeşme'de tur düzenleyen tekneler 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Türk Bayraklarıyla donatılırken, denizde de dev bayrak açıldı. Çeşme Limanı'ndan marşlar eşliğinde ayrılan gezi tekneleri, limanda görsel bir şölen oluştururken, sahildeki vatandaşlar da ellerini ve bayraklarını sallayarak coşkuya ortak oldu. Geziye katılanlar 15 Temmuz darbe girişiminde yaşamını yitiren 241 demokrasi şehidi için denize 241 karanfil bıraktıktan sonra, büyük boy bayrağı denizde açtı.

Zafer Bayramı özel turuna katılan çok sayıda vatandaş, denize atlayarak, tekneden kendilerine uzatılan büyük boy Türk bayrağını denizin üzerinde açtı. Onuncu yıl marşı ve Türkiye'm şarkısı eşliğinde denizde açılan bayrak, denizde ve gezi teknesinde coşkuya neden oldu. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası